No ja som si dal raz vysavac opravit do servisu. Cakalo sa na niaky nahradny diel, ktory vsak nechodil. Medzi recov sme sa dohodli, ze teda pockam aj viac ako zakonnych 30 dni. Technik bol vsak spina spinava, oj*baval, kde mohol, tak som si prichystal mensi plan. Na 32. den aby som mal malu rezervu som si prisiel jako po opravedy vysavac. Samozrejme ho nemal a kukal na mna jak puk, ze co jako chcem, tak som ho poziadal az mi ho vyda neopraveny, s tym, ze ho do 30 dni neopravil a nech mi to aj zdokladuje. Odmietal. Tak som v klude odisiel a o 20 minut sa vratil s asistenciou policie. ( to je hadam jediny krat v zivode, kde som mohol na policajtov povedat, ze odviedli skvelu pracu)zwARO napísal:ako vsade tak aj tu plati klasika : neoj*bes? budes ojeb*ny!
Ukazal som im vsetko potrebne o vlastnictve vysavaca. Chlapec nemal inu moznost len mi ho vydat no a na druhy den aj s jeho vypisanymi papiermi o neopraveni som prisiel na predajnu a dostal som vysavac novy Nikdy vsak nezabudnem na jeho vyraz tvare....bol jak doktor Silberman v Terminatorovi II, ked T1000 presiel cez tu mrezu v nemocnici
Treba sa vediet obracat, poznat aspon zakladne prava...jak u nas, tak v zahranici. To je cele. A zasadne nepodpisovat kktiny. Jako nehnevajte sa na mna.... z auta nieco odpadlo a aj tak ho vzala. Co na to povedat...