pravny stat?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Tomco85
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 28. Nov, 2007, 08:00

Re: pravny stat?

Príspevok od používateľa Tomco85 »

zwARO napísal:ako vsade tak aj tu plati klasika : neoj*bes? budes ojeb*ny! :-)
No ja som si dal raz vysavac opravit do servisu. Cakalo sa na niaky nahradny diel, ktory vsak nechodil. Medzi recov sme sa dohodli, ze teda pockam aj viac ako zakonnych 30 dni. Technik bol vsak spina spinava, oj*baval, kde mohol, tak som si prichystal mensi plan. Na 32. den aby som mal malu rezervu som si prisiel jako po opravedy vysavac. Samozrejme ho nemal a kukal na mna jak puk, ze co jako chcem, tak som ho poziadal az mi ho vyda neopraveny, s tym, ze ho do 30 dni neopravil a nech mi to aj zdokladuje. Odmietal. Tak som v klude odisiel a o 20 minut sa vratil s asistenciou policie. ( to je hadam jediny krat v zivode, kde som mohol na policajtov povedat, ze odviedli skvelu pracu)

Ukazal som im vsetko potrebne o vlastnictve vysavaca. Chlapec nemal inu moznost len mi ho vydat no a na druhy den aj s jeho vypisanymi papiermi o neopraveni som prisiel na predajnu a dostal som vysavac novy ;) Nikdy vsak nezabudnem na jeho vyraz tvare....bol jak doktor Silberman v Terminatorovi II, ked T1000 presiel cez tu mrezu v nemocnici :D

Treba sa vediet obracat, poznat aspon zakladne prava...jak u nas, tak v zahranici. To je cele. A zasadne nepodpisovat kktiny. Jako nehnevajte sa na mna.... z auta nieco odpadlo a aj tak ho vzala. Co na to povedat...
Papagaj#2656

CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

Príspevok od používateľa lezgy »

nManJofo napísal:Presne o tomto sme sa bavili aj v skole...

V USA napr. plati, ze pokial sa napr. niekde dovolas omylom, mozes zavolat operatorovi a poziadat o vratenie poplatku za hovor. No skuste si toto predstavit u nas, kde nasa vidlacka egoisticka mentalita len mysli na to, ako co najviac pre seba nahrabat. :E
tuto prihodu uz za komunistov rozpraval jan rosak v sutaznej hre ...jasi nespomeniem ale starsie rocniky urcite...
telenieco ci jak to bolo....

ono tazko v dnesnej dobe kde uz aj kostolne mysi podnikaju, trafit na seriozneho cloveka
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH

2, HP 4330s
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa PETERPANs »

Pravny stat nema nic spolocne s nakupom tovaru a sluzieb na vlastnu zodpovednost.

Ak kupujes nieco comu nerozumies, najdi niekoho co ti poradi a posudi tvoje rozhodovanie ako spravne ci nespravne.

Obchodnik nie je tvoj priatel a podla toho tak treba aj jednat obzvlast ked kupujete ojazdene auto. Kupujuci musi byt tvrdy a agresivny, treba okomentovat kazdy nedostatok a hlavne cenu, ktora by mala byt nizsia.
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)

Návrat na "Debata o všetkom"