no takto aby si bol v obraze ... karta "nezacala" blbnut ta karta ide takto ako som ju kupil ... raz som mal ovladavce na ktorych fungovalo VPU (tak po 1/2 roku, roku ako som ju kupil ... sa mi to podarilo ako tak "rozbehat") ... no potom som xcel rozbehat HD 1080p ... ale pass musel som tam dat ine ovladace (vtedy najnovsie) ... a je to tu, tie uz nevedeli, resp. im nefungovalo (alebo neviem v com je problem) VPU a v konecnom dosledku som HD ani nerozbehal ... a karta, tak ta ostala stale taka aka je aj teraz ... v podstate nefungujuca v 3D (ale zaujimave je to ze ked hram SACRED2 ... mam 1280*1024 na full detailoch a 4AA nesaka sa to, resp. velmi, velmi sporadicky).ps47 napísal:cool n quiet? silne pochybujem..a moment,neviem preco som mal pocit ze tu hd3850ku mas novu,znova som prebehol vsetky posty a vidim ze nie,tzn ak zacala blbnut tak by som skusil reklamaciu,s tym ze ked ti ju uznaju tak rovno zober nieco pre pci-e,potom kup novu dosku a je po probleme..
plus este by som otestil ramky (napr goldmemory),clovek nikdy nevie.
k tym ramkam ... mozne to je ... ale kompa som testoval a nebolo mu nic (zaujimave ze ani GPU testy sa nesekli ani nic take, pri full loade) ... testy ramky, CPU, GPU ... vsetko, robil som to skoro 2 dni ... a nic ... vsetko bolo stabilne (dokonca som mal len jeden disk, ze ak nahodou je to tym, ale nie) ... ale otestovat ich mozem este raz ... za to nic nedam.
no a este toto ... ked tak uvazujem ... mozno by to xcelo cely komp novy ... neviem ... tato doska ma IGP takze aj bez GPU som zahojeny. cize tento by som posunul dalej ako "net" pc (len by to xcelo strelit tie starsie kompy potom). neviem fakt ... kukam novu dosku volaku ... ale xcel by som tam rovno uz aj IGP+HDMI a aj podporu AM3, keby som xcel upgrade a neviem ci je rozumne teraz ist do DDR2 ... a tak vela pre a proti ... musim podumat silno