Poker
Re: Poker
poker a alkohol su prave zhubne kombinacie hral som poker asi raz minuly rok na silvestra, dali sme asi 13sti po kilecku do banku,hrali sme hrali sme, postupne odpavali ludia [akoze prehrali,neodpadli realne ] a ostalo nas 5, vsetci sme boli tak hrozne naj*bany, ze sme si vyhru rozdelili tak som vyral tusim nieco cez 1 kiloKrutibrko napísal:Hovorí sa tomu študent. ( inak pokrom sa podarilo obmädzit alkohol ... )
edit: Aby ste ma nechápali zle, myslel som to tak, že teraz oveľa menej pijeme, lebo hráme poker
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Zwaro: Ale u nas proste ten POKER to brzdi, su ludia, ktori ked idu pit, tak naozaj odpadavaju.... ( nosit za ruky a nohy ludi ako mrtvoly a ukladat ich na matrace, aj take sa u nas stava.... preto som rad, ze poker to obmadzuje )
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
polroka dozadu som kupoval kufrik 300ks zetonov s hodnotami, 3 balicky plastovych kariet, 5 kociek, dealer za 23Eciek cez nejaky e-shop ale nespomeniem si na nazov ale ak by si to potreboval pohladam to nejako...
-o tych kartach maju zo 6 mesiacov zatial sa nic neprehyba,neohyna, nelame jedine co sa tak osucha je predna strana karty ako ich hadzes po stole ale to nikomu nebude prekazat...
- chipy v pohode nic sa neodliepa takze tiez ok
bezne hravame tak 4 niekedy pri nejakej vacsej prilezitosti tak 8 ludi a vtedy uz je tych chipov dost malo...
mam tu aj nejake starsie foto
je to blba kvalita ak chces este nejake foto tak hocikedy pofotim a zoberem uz fotak
-o tych kartach maju zo 6 mesiacov zatial sa nic neprehyba,neohyna, nelame jedine co sa tak osucha je predna strana karty ako ich hadzes po stole ale to nikomu nebude prekazat...
- chipy v pohode nic sa neodliepa takze tiez ok
bezne hravame tak 4 niekedy pri nejakej vacsej prilezitosti tak 8 ludi a vtedy uz je tych chipov dost malo...
mam tu aj nejake starsie foto
je to blba kvalita ak chces este nejake foto tak hocikedy pofotim a zoberem uz fotak
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
http://pokerdoktor.sk/termek/200_kusova ... abici.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tazko hovorit o kvalite, cena je vsak viac ako studentska, len ci je to aktualne
tazko hovorit o kvalite, cena je vsak viac ako studentska, len ci je to aktualne