ELKO COMPUTERS Žilina, s.r.o.
Re: ELKO COMPUTERS Žilina, s.r.o.
tak to je protizakonne, dotycny uz mal byt minimalne na sude ked uz nie v base.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Kód: Vybrať všetko
Za neoprávnenú reklamáciu sa účtuje poplatok 10,- EUR (301.26 Sk) bez DPH.
Za deſ skladovania cudzieho majetku do hmotnosti 10kg účtujeme 1,- EURO (30,126 Sk) . Nad 10kg účtujeme poplatok 2,- EURA (60.25 Sk). bez DPH.
to iste mas aj v nay. tam som podpisoval nejaky lajster,ze uvadzam pravdive informacie.
to plati pri tom ked ich otravujes s reklamaciou, pricom si telefon hodil do zachoda, zalial sa vodou prestal ist a ty tam prides povies, ze len prestal ist . tym padom si klamal a ich to stalo usilie zistit to, takze si uctuju poplatok.
to plati pri tom ked ich otravujes s reklamaciou, pricom si telefon hodil do zachoda, zalial sa vodou prestal ist a ty tam prides povies, ze len prestal ist . tym padom si klamal a ich to stalo usilie zistit to, takze si uctuju poplatok.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
zwARO, Nay to sice ma, ale tam to sluzi vyslovene na zabranenie spekulantom. Aj ked som tam uz mal jednu reklamaciu, ktoru neuznali, nic si neuctovali.
Takuto formulaciu teda vidis len u velkych retazcov, kde sa toho nemusis obavat alebo u malych obchodikov, kde mas spozorniet. Podobne to mas napr. aj u nas v Nitre v Computer Clube na Mostnej, kde som reklamoval daaavno notebook.
Do 30 dni to nestihli, ja som ziadal peniaze a prisiel mi domov list od pravnika Computer Clubu, ze uz to maju 11 dni u seba na sklade, co som to odmietol prevziat, kedze to nestihli do 30 dni a ze si za tie dni uctuju skladne...
Ani vam nemusim pisat, ako to skoncilo. Ten majitel je taky isty chrapun ako tento v Elku.
Takuto formulaciu teda vidis len u velkych retazcov, kde sa toho nemusis obavat alebo u malych obchodikov, kde mas spozorniet. Podobne to mas napr. aj u nas v Nitre v Computer Clube na Mostnej, kde som reklamoval daaavno notebook.
Do 30 dni to nestihli, ja som ziadal peniaze a prisiel mi domov list od pravnika Computer Clubu, ze uz to maju 11 dni u seba na sklade, co som to odmietol prevziat, kedze to nestihli do 30 dni a ze si za tie dni uctuju skladne...
Ani vam nemusim pisat, ako to skoncilo. Ten majitel je taky isty chrapun ako tento v Elku.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
rok 2013 a ELKO computers stale funguje...ale toto nie je len na Slovensku, kde firmy(samozrejme so sidlami v danovych rajoch, vlastnene politikmi) dlzia statu miliardy....tak samozrejme ze ani proti takejto firmicke evidentne nemaju paky....resp. mozno to este potrva...ale tiez neodporucam kupovat nic, kde treba reklamovat....
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;