nechem flame ale videl si uz niekedy eizo?..nie len profesionalne ale aj hocijake ine..je to neporovnatelnePali_Di napísal:LCD Samsung ma vzdy najlepsie display
Na ake parametre davat pozor pri kupe CRT ???
Jasne ze som videl aj Eizo su to spickove LCD ale ako ty tvrdis ze su neporovnatelne no neviem zas to je moc prehnanejaffar napísal:nechem flame ale videl si uz niekedy eizo?..nie len profesionalne ale aj hocijake ine..je to neporovnatelnePali_Di napísal:LCD Samsung ma vzdy najlepsie display
The way it's meant to be played 3Dfx 4ever!
...co uz, musim suhlasit s Palim...Samsung robi naozaj dobre monitory...
CPU Intel P4 | MB Abit SD7-533 | RAM 1GB PC400 Apacer | VGA MSI GF FX 5900XT | HDD Hitachi 7k250 160GB | DVD LG GSA-4160B & Toshiba SD-R1312 | SOUND SB Audigy2 ZS | PSU Chill 510W | CONTROL MS Natural Multimedia Keyboard + MS IntelliMouse Explorer 4.0 + Steelpad QcK + MS Sidewinder 3D Pro | CASE Chenbro Gaming Bomb | COOLING Ertyho WB & IceRex S12 & SELTZ L20 | FANS 3x AC Arctic Fan Pro2L & 1x AC Arctic Fan3 & 1x TT SilentWheel + TT Hardcano12 | SCREEN Benq FP783 | PRINTER Canon PIXMA iP4200
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
PHOTO Panasonic Lumix DMC-FZ20 & PENTAX K100D + DA 18-55/50-200/Tamron 28-75 + Vosonic X-Drive VP3320 + Toshiba MK-8025GAS 80GB + Velbon Sherpa 750R
Kup teda CRT Samsung s Flat obrazovkov za 9600Sk dostanes kvalitny 19'ku s ktorou budes nad mieru spokojny....LoPiO napísal:Ludia tak sa dohodnitea poradte mi co do 9000Sk mam kupit
![]()
Preco nechem kupovat LCD aby som sa vyhol OT. Pretoze TN+FILM nechcem. A ostatne technologie su pekne drahe pri LCD.
The way it's meant to be played 3Dfx 4ever!
- ellinor
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
...
zamestnanec urcite nie (iba kamarat tam robi sefa informacneho a dalsi kamarat tam robil manazera, ale vydrzal ani nie rok...obaja nadavaju pri zmienke na Samsung jak kocisi), keby si vedel ake su tam pracovne podmienky a co sa tam vsetko deje, tak
...a este sem nadsene volame dalsie k*** z Azie, vid KIA...
...ale z objektivneho hladiska maju kvalitne vyrobky

Budes sa divit ale trochu do toho "vidim"ellinor napísal:...zamestnanec urcite nie (iba kamarat tam robi sefa informacneho a dalsi kamarat tam robil manazera, ale vydrzal ani nie rok...obaja nadavaju pri zmienke na Samsung jak kocisi), keby si vedel ake su tam pracovne podmienky a co sa tam vsetko deje, tak
![]()
![]()
...a este sem nadsene volame dalsie k*** z Azie, vid KIA...
Kamarat tam robil QM (manazer kvality) a tiez sa tam dlho neohrial, lebo ho to tam prestalo bavit... s tymi dojmami je to asi vseobecne rovnake :roll:
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.