Marko o tom co hovoris sa tu tusim raz pisalo, ze tieto thermaltake sady niesu bohvieco. ze fany musis pouzit tie co tam su a praveze niesu moc tiche. a aj to regulovanie je malo plynule...
radopali najlepsie riesenie sa mi vidi dat tam toho Zalmana a do bocnice fan fukajuci na neho.
Chladenie chipsetu na MB
Pasiv na nF4 Ultra
Pokial sa nemylim tak ta tvoja doska ma podobny layout ako Abit KN8 Ultra co mam ja a ja som to riesil takto
Na cip je moznost vyberu PRIMECOOLER PC-NB1, Zalman ZM-NB 47J alebo nieco podobne a na CPU PRIMECOOLER PC-HC4+, Zalman CNPS 7700B alebo Pentagram FREEZONE QVC-120.
Je to tiche da sa to aj regulovat a dost ucinne.
Ma ten HC4+ AlCu ktory stoji do 1000Sk vsetky vetraky v bedni na 5V aj ten Prime HC4+ je to trochu taktnute z 200 na 250FSB a teploty mam CPU 36 CIP 35 a pri zatazi CPU 46 CIP43.
Na cip je moznost vyberu PRIMECOOLER PC-NB1, Zalman ZM-NB 47J alebo nieco podobne a na CPU PRIMECOOLER PC-HC4+, Zalman CNPS 7700B alebo Pentagram FREEZONE QVC-120.
Je to tiche da sa to aj regulovat a dost ucinne.
Ma ten HC4+ AlCu ktory stoji do 1000Sk vsetky vetraky v bedni na 5V aj ten Prime HC4+ je to trochu taktnute z 200 na 250FSB a teploty mam CPU 36 CIP 35 a pri zatazi CPU 46 CIP43.