hlavne si pozeraj kategoriu ABCDE
ber iba acka a sleduj prikon
ostatne mas plus minus jedno
stejne ked sa bavis nevnimas svet
Kupa pracky
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: Kupa pracky
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Ja mam uz dva roky Zanussi...zatial ziaden problem. Aj tak ako pri vsetkom zalezi kus od kusu.
No ja by som v prvom rade pozriel na programy. Urcite brat taku co ma aspon jeden na 30 minut a menej alebo najlepsie taku co sa naozaj da naprogramovat ako len chces. Vo vacsine pripadov dlhsi program nebudes potrebovat. Na prepratie spodneho pradla, ponoziek a spotenych veci netreba dlhy program. Hlavne ked nebudes mat cas to ocenis. Ja mam minimalne 1 hodinu na bavlnene pradloa poviem ti, ze to je dost.
Co sa tyka odstredovania. Ja mam maximalne 1000 a na menej to nedavam. Veci potom rychlo uschnu a to je prvorade. Nakolko vacsinou mam same tricka, mikiny a rifle, tak mi krcenie velmi nevadi, aj ked si myslim, ze to nie je take strasne. Po uschnuti to skladujem v skriny na vesiakoch. Vyzeraju sice neozehlene, ale po chvilke nosenia pocas dna to aj tak zmizne. Zehlicku som nepouzil odvtedy ako mam pracku, dovtedy som bol na intraku a prepral veci v ruke. Samozrejme vzdy si mozes navolit menej, cize urcite by som bral taku co ma najviac. Ked budes prat postelne pradlo, tak to ocenis, ze to nebude schnut cely den, hlavne v zime. Nemusim tiez pripominat kolko to zaberie miesta.
K hlucnosti uz len tolko na vysokych otackach je snad kazda, o to sa nestaram zavriem dvere v kupelke a je to v pohode. Sice na chodbe ju pocut ked odstraduje, ale to je tak max co pocujem inak ani neviem, ze ide pokial nie je absolutne ticho na byte ( byvam v trojizbaku ).
No ja by som v prvom rade pozriel na programy. Urcite brat taku co ma aspon jeden na 30 minut a menej alebo najlepsie taku co sa naozaj da naprogramovat ako len chces. Vo vacsine pripadov dlhsi program nebudes potrebovat. Na prepratie spodneho pradla, ponoziek a spotenych veci netreba dlhy program. Hlavne ked nebudes mat cas to ocenis. Ja mam minimalne 1 hodinu na bavlnene pradloa poviem ti, ze to je dost.
Co sa tyka odstredovania. Ja mam maximalne 1000 a na menej to nedavam. Veci potom rychlo uschnu a to je prvorade. Nakolko vacsinou mam same tricka, mikiny a rifle, tak mi krcenie velmi nevadi, aj ked si myslim, ze to nie je take strasne. Po uschnuti to skladujem v skriny na vesiakoch. Vyzeraju sice neozehlene, ale po chvilke nosenia pocas dna to aj tak zmizne. Zehlicku som nepouzil odvtedy ako mam pracku, dovtedy som bol na intraku a prepral veci v ruke. Samozrejme vzdy si mozes navolit menej, cize urcite by som bral taku co ma najviac. Ked budes prat postelne pradlo, tak to ocenis, ze to nebude schnut cely den, hlavne v zime. Nemusim tiez pripominat kolko to zaberie miesta.
K hlucnosti uz len tolko na vysokych otackach je snad kazda, o to sa nestaram zavriem dvere v kupelke a je to v pohode. Sice na chodbe ju pocut ked odstraduje, ale to je tak max co pocujem inak ani neviem, ze ide pokial nie je absolutne ticho na byte ( byvam v trojizbaku ).
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Diky za postrehy, pracku budem kupovat najskor aj tak asi za 2 mesiace, mozno neskor. Trh s prackami sa nehybe tak rychlo ako IT takze preto takto dopredu vyberam uz.
Zatial kandidat cislo jedna AEG 72850A
Zatial kandidat cislo jedna AEG 72850A
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- jardacarda
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Dec, 2004, 14:00
ahoj, AEG, Zanussi patri pod electrolux resp pouzivaju ich technologie. Po Miele su to pracky co sa najmenej kazia. Mali sme Philco malo 16rokov ked sa pokazilo dovtedy ziadna porucha, pokial viem uz sa na SVK trh nedovaza.
Toto su moje postrehy a postrehy suseda opravara
Toto su moje postrehy a postrehy suseda opravara
PC1>DOSKA>Asus P5K PRO, CPU>Intel E2160@3.2Ghz, 1,35V Vcore, RAM>A-Data 2x1GB PC6400 a 1x2gb adata pc6400, VGA>Palit radeon HD3870, DISK>WD 160GB SATA2 8MB cahce, Samsung 640GB F1 DVD-RW>LG GSA L62N, PSU> Fortron bluestorm II 400W, Monitor>Asus 223T, KEYBOARD>Genius, MYŠ>Logitech RX250, Repro>Hercules XPS 2.100SilverWIFI>Tompcom Skycer 4001g
TLACIAREN>HP laserjet 1022n
TLACIAREN>HP laserjet 1022n
- gammaray
- Administrátor
Ta kazivost ma tesi, len dnes je to kus od kusu, takze dufam ze to bude ok
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Ak by som ti mohol odporucit bral by som tuto: http://andreashop.sk/internetovy-obchod ... d-10390ndk" onclick="window.open(this.href);return false; mame ju doma, velmi ticha, kultivovany chod, A+ 5 kg znesie, velmi pekny dizajn, poruchovost u LG je minimalna a mas tam zaruku 10 rokov na motor.
- gammaray
- Administrátor
Dik za typ, ma to aj rychle programy napr. taky 20 minutovy ? Zatial nemam uplne jasneho favorita a este mam par mesiacov kym kupim pracku, treba mi nasetrit . Popozeram na nete aj o tejto LG a uvidm.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
mozes si tam nastavit program aky chces, su tam prednastavene ale je tam miesto aj na vlastnu tvorbu:D
Ja mám doma práčku AEG L 1246EL a sme s ňou veľmi spokojní. Mám ju už 2 roky a starostlivosť o ňu nie je nič extra, používam klasické prípravky na odstraňovanie vodného kameňa a pravidelne čistím nádobku do ktorej sa pridáva prášok a aviváž. Skús si pozrieť cez supernakup.sk.
http://www.supernakup.sk/kategorie/najl ... 0do10.html
http://www.supernakup.sk/kategorie/najl ... 0do10.html
mozno mierne OT ale tak co uz
Vrele doporucujem kupit hlavne susicku ak to miesto dovoli!!!! ...mam ju uz 3 tyzdne a s nou je pranie hrou!!! Clovek by neveril, kolko bordelu, chlpov, vlasov a neviem coho vsetkeho zachyti.... a samozrejme NEZEHLIM neni treba
Pokial chcete niekto oprat pradlo piste
Vrele doporucujem kupit hlavne susicku ak to miesto dovoli!!!! ...mam ju uz 3 tyzdne a s nou je pranie hrou!!! Clovek by neveril, kolko bordelu, chlpov, vlasov a neviem coho vsetkeho zachyti.... a samozrejme NEZEHLIM neni treba
Pokial chcete niekto oprat pradlo piste
Papagaj#2656
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit
CPU: Core i7 3960X @ 4700Mhz + EK-Supreme HF Motherboard: Asus Rampage IV Formula X79 Ram: G.Skill RipjawsZ 4x4096MB DDR3 2133 9-11-10-28 VGA: EVGA GTX 980 Superclocked ACX 2.0 SLI Audio: Asus Xonar Essence STX + Magnat Quantum 557 5.1/Onkyo TX-SR608 HDD: SSD Crucial M4 256GB PSU: Seasonic SS-1000XP Platinum Keyboard: Corsair Vengeance K70 Black Mouse: Razer Imperator + ROCCAT Hiro 3D Screen: ASUS ROG SWIFT PG278Q Case: Corsair Obsidian 800D OS: Win 7 Ultimate 64bit