Spomaleny Hdd
Re: Spomaleny Hdd
zalezi od hier andydul, pravdaze ked si zapne gta4 tak jasne ze mu to nepojde na tom C2D ale tak COD 4 /6 by mu malo ist v pohode ved pozri ja mam hd3850 ta by mala byt asi tak vykonna jak 9500 a idem mi vsetko.
pojme: ked si mal XP tak ti vsetko islo ako ma ?
pojme: ked si mal XP tak ti vsetko islo ako ma ?
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
tak to teda ee, 3850 je vykonnejsia ako 9500, pravdu povediac ja 9500 nepovazujem za kartu na hry.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
ale zas je menej vykonna jak 9600 cize som myslel ze bude jak 9500 tak sorry
ale zas ked mu hry predtym nesekali tak by nemal byt problem ani v GK ani v CPU
ale zas ked mu hry predtym nesekali tak by nemal byt problem ani v GK ani v CPU
PS5 Slim
PS5 Slim
hm ale tusim este stale neodpisal aky mal win predtym
pojme: are u crazy???? Ty sa chystas upgradovat to co najmenej treba. V prvom rade si upgraduj graficku kartu.
pojme: are u crazy???? Ty sa chystas upgradovat to co najmenej treba. V prvom rade si upgraduj graficku kartu.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
a procesor taktnut asopn na 2.8. aku mas dosku ?
PS5 Slim
PS5 Slim
Tak pomalsie ja som s tou kartou dost spokojny a ked uz tu bola rec o Gta4 to mi slo bez problemov na strednych detailoch procak ma nepustil.Mam sitnu dosku foxconn 946GZ7MA je to sunt no.Pred tym som mal XP a tam to bolo este horsie.Upgradovat sa mi neoplati koli doske max 4gb ram.....Ako tie hry mi idu dost slusne len ten hdd zacne pracovat az nadmerne by som povedal a vtedy zacne to posekavanie,trva to max 5sec viac nie.Procak C2d 1.86 je dost malo sa aj divim ze som rozfachcil to Gta ale ako ine ako napr.Cod 4 mw 1,2 na plnych detailoch,call of juarez 2.... idu na plnky az na Batlefield bad company 2 na lowkach Asi to upgradovat ani nepojdem uz by som kupil nieco polepsie a dal by som za to minimalne 250e (len doska a procak ).Taktnut procak sa neda jasne ze ma to napadlo mam znamost co sa dost vyzna sklada atd. a vravel mi ze sa neda taktnut lebo doska ho nepusti.Ked sa kuknete na tu dosku pochopite.
Toto je presne moja grafika az na to ze mam TOP (vraj o trocha lepsi vykon) na teste mi dala myslim 7200fps.
http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=0aFul6TGnWff12bI" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.asus.cz/product.aspx?P_ID=0aFul6TGnWff12bI" onclick="window.open(this.href);return false;
7200 FPS ? ano jasne . a jaky mas monitor ked ti ide gta na strednych ?
PS5 Slim
PS5 Slim
Benq 1900x600 G2020HD...s tym fps som nevtipkoval ale to bol taky divny test... moc som mu nechapal
nebolo to nahodou 7200 bodov v 3D Mark ? inac ten monitor je 1600x900 nie 1900x600. a nevremi ze ti to na tom monitore islo na strednych, mozno hej ale urcite nie pri hentom rozliseni
PS5 Slim
PS5 Slim
Ano kopol som sa s tym rozlisenym mas pravdu 1600x900 a ano slo mi to na nom na strednych detailoch naco by som klamal nie ?
No neviem uz co to bol za program to uz som testoval davno ale ved to nieje podstatne.
No neviem uz co to bol za program to uz som testoval davno ale ved to nieje podstatne.
no dobre, tato debata je zbytocna az nieje chybny disk tak potom ma uz insie nenapada. v XP ti islo vsetko v pohode ?
PS5 Slim
PS5 Slim
Sak som pisal ze na XP mi to slo este horsie.
opakujem, Nvidia 9500 GT, nie je herna karta. Je to low end. Prestan tu mudrovat o pomalych cpu a hdd, dam krk na to ze ti tie hry spomaluje graficka. Hm ano hej kedysi ti to nesekalo, kedysi si nehral GT IV, asi tak, nie?
7200FPS, jasne a ja som Mikulas, a ze nie je podstatne aky to bol program, no napr mna by to kua zaujimalo lebo to je fakt zvlastny program co da tolko FPS na takej slabej karte.
7200FPS, jasne a ja som Mikulas, a ze nie je podstatne aky to bol program, no napr mna by to kua zaujimalo lebo to je fakt zvlastny program co da tolko FPS na takej slabej karte.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
95GT je preznačená 86GT čiže dnes low end ako vyšitý
dalšia vec žiaden HDD ti nepomôže aby hry lepšie išli, maximálne sa ti urýchli loading levelov, príčina je jednoduchá max prenos z HDD je hm 0,1GB/s čo je doslova smiešne pri porovnaní z prenosu v ram okolo 4-8GB/s
stačí si všimnúť ako začnú spomalovať win ked im dôjde ram a idú swapovať na HDD , prakticky je to takmer nepoužiteľné
ako pozerám CPU 1,8GHz, a 2GB ram, čiže slabá grafika a relatívne aj CPU, ak ti trhajú hry procák pretaktuj aspoň na 2,5GHz čím viac tým lepšie, grafiku akurát tak vyhodiť a kúpiť aspoň niečo ako 88GT/HD3870 a lepšie
aj na mojom acere spustím všetky hry od NFS5 až po Crysis Warhead
dalšia vec žiaden HDD ti nepomôže aby hry lepšie išli, maximálne sa ti urýchli loading levelov, príčina je jednoduchá max prenos z HDD je hm 0,1GB/s čo je doslova smiešne pri porovnaní z prenosu v ram okolo 4-8GB/s
stačí si všimnúť ako začnú spomalovať win ked im dôjde ram a idú swapovať na HDD , prakticky je to takmer nepoužiteľné
ako pozerám CPU 1,8GHz, a 2GB ram, čiže slabá grafika a relatívne aj CPU, ak ti trhajú hry procák pretaktuj aspoň na 2,5GHz čím viac tým lepšie, grafiku akurát tak vyhodiť a kúpiť aspoň niečo ako 88GT/HD3870 a lepšie
aj na mojom acere spustím všetky hry od NFS5 až po Crysis Warhead
Spoiler: ukázať