locknutie témy

Sem píšte správy pre Administrátorov a Moderátorov o problémoch s fórom, prihlasovaní­m ...
POZOR: Vyriešené otázky a problémy sú odstraňované
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Re: locknutie témy

Príspevok od používateľa stanomx »

nechcel som tým naznačiť kto si to všimne, ale skôr prečo si to nevšimne... ale vidím že nech je ako chce jediné čo vás zaujíma je vaša pravda... samozrejme vy ste majitelia fóra a demokracia tu nebude, ale to je na vás
Rozok
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10

Príspevok od používateľa Rozok »

Tak si sadni ráno k PC a celý deň tu sleduj, či niekto nedá debilný názov témy. Buď rád že tu admini pomáhajú udržovať ako taký poriadok a nie sa tu sťažovať na hento a tamto.
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
Používateľov profilový obrázok
killswitch
VIP
VIP
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa killswitch »

Vacropoli napísal:nechcel som tým naznačiť kto si to všimne, ale skôr prečo si to nevšimne...
priznam sa, ze ti celkom nerozumiem. prestan naznacovat a napis co a preco ti vadi a my ti podla svojho vedomia a svedomia normalne odpiseme.
v tomto pripade sa jedna o konkretne vlakno a myslim, ze uz vsetci pochopili o co konkretne islo. ak neboli podobne posudene aj ine vlakna, tak prepac. posnazim sa ukrojit este viacej zo svojho volneho casu, aby si bol spokojny a dostal zadarmo vsetko podla tvojich predstav.
newmi
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa newmi »

Boooze to tak to lockol (snake furt volaco lockuje :) mam podozrenie, ze studoval za zamocnika :laugh: ), no tak napisem ss modovi, ze sorry, ze upravim nazov temy nech to pls unlockne.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

killswitch Ale rýchlo a aby Ti bolo jasné min. do 4 hodiny rána tu budeš makať otrok jeden, si myslíš, že len tak? Chcú od nás 24 hod. sledovanie všetkého, dokonca sa mi zdá, že niekto aj chcel obrazne povedané vytrieť zadok nedávno... :rolleyes:

Vacropoli prepáč, ale poviem na rovinu, ak máš čosi na jazyku povedz to, lebo z toho čo píšeš tak akurát vidím chodenie okolo horúcej kaše, prípadne rýpanie. To je tvoj subjektívny názor, že tu nie je demokracia - demokraciu tu máš a povedal by som až príliš veľkú a reakcie od vedenia, módov tiež...chýba Ti ešte niečo...?

X krát som písal, ak sa niekomu zdá, že je to také jednoduché medze sa nekladú, ale takí už tu boli a rýchlo zhasli...pretože zistili, že je z toho len a len robota, krátenie svojho voľného času .. treba sa občas zamyslieť a pozrieť sa aj z tej druhej strany... :rolleyes:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Návrat na "Správy pre Administrátorov"