Z-2300 problem

Všetko o zvukových kartách, repro, problémoch ...
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Re: Z-2300 problem

Príspevok od používateľa stanomx »

neviem ako dobre sa dá sundať tá sieťka/gril/gebuzina pred reproduktorom, no väčšinou to ide ľahko... tak skus KUKes
Alebo odšrubuj zadný chladič/panel, (mali by stačiť šrúby, ktoré sú najbližšie pri dreve)
Stačí na to jeden šrubovák a kúsok zdravého rozumu - o zarúku neprídeš :good:
Inak neviem, ale mne sa vidí, že na konci bassreflexu by mala byť sieťka na to aby tam nič nepadlo..
hlavne to vyber zo zástrčky keď to budeš otvárať (prepáč, za takú sprostsť ale to musím aby zo mna neurobili internetového vraha-poradcu)
Používateľov profilový obrázok
Supersonic
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Apr, 2008, 14:00

Re: Z-2300 problem

Príspevok od používateľa Supersonic »

dikes ale uz som to spravil skoda ze som tu tvoju fotku nevidel skor bo som sa s tym cosi utrapil ,lebo som nevedel akeho tvaru je ten bassreflex. Ale dovtipil som sa ze nejak do tvaru J asi 10 min som sa snazil hocijako prekrucal sub az som sa nakoniec trafil a vybral pekne tak ako to tam padlo. :) Mohli tam dat fakt tu sietku a bolo by to ovela jednoduchsie... niekomu ze tam spadla ping-pongova lopticka som pocul :D
MB: ASUS M3A76-CM CPU: AMD Athlon II 425 2.7@3.25GHZ RAM: 2x2GB A-Data Extreme edition 1066Mhz VGA: HD4670 1GB HDD: WD 6400AAKS ZVUK: Audigy Se PSU: Fortron 400W REPRO: Logitech Z-2300 LCD: Samsung T220

Návrat na "Zvuk a PC"