to s vysokou spotrebou prescottov je otazne, lebo nejaky 2.4 zerie skoro ako niektore Athlony 64 (cca 90W), no zas nejaky ExtremeEdition spotrebuje do 130W... no k veci: ako prve by som skusil zdroj a potom dosku- mozu byt nafuknute kondenzaroty.
chybova hlaska> pamate, cpu
ak by to bolo slabym zdrojom tak okamzity restart bez upozornenia :blind:
//btw, zabudol som, nastav pamate na default frekvenciu s casovanim podla SPD, ak to bude robit aj potom, tak sa ti prehrieva cpu, alebo umiera, pripadne zvysit napatie na pamatiach, cpu
nemyslim ze by to mohlo sposobovat cpu..podla mna to nema co v nom sposobovat..kazdpoadne ak mas pri ruke aspon dakeho kaleraba tak ho tam skus prasknut ze co to povie...ale vyzera to ze to musi byt procesorom ked si uz vsetko vymenil len sa mi to proste nechce verit
takze doska je na reklamacke a zatial to bezi na starej ECS bez restartov,ak by to bolo v doske co vizera tak :8O: nova MSI PT880 Neo-FSR=shit tie restarty uz robilo prakticky dookola,bez spustenia winu...
ano tam isiel bez restartov, aj ked panko hovoril ze pri nabiehani systemu sa stalo ze par razy restartol,ale to pripisujem antiviru..Ta ECS bola Via PT 800 cipset a teplota sa pohybovala okolo 40-50, MSI je PT880 a mam tusak ze ked sa tak zohrieva,zatazuje(60-100%)a restartne na tomto cipsete ma CPU problem s radicom pameti
Takze poprehadzoval som zase pekne vsetko a vysledok je ze vsetko je v poriadku ale pocitac restartuje...ta doska zrejme nevie dodat dost stavy do cpu(Vcore 1,26-1,3 v biose) s celeromD315 aj 2,8GHz bez restartov(celer si tahal z dosky Vcore1,45-1,53)najhorsie je ze tam nie je polozka na zvysovanie Vcore.Takze MSI PT880 a plny Prescot
Vitaj,aku mas dosku? Kolko V mu davas?S Celermi ta doska nema problem ani nerestartuje a potia sa pekne okolo 65C...Iba ten P3,0GHz v tom nejde ani za nic a v inyx MB ide...ked ich dam spolu IP+MSIPT880 memtesty,prime...vsetko 2-3h no errors spustim system dam dvdshrink a restart...