P.S.: Ten clanok na mobilmanii som cital a moc sa mi tie podmienky nezdaju s tou stratou zaruky. neviem vsak presna aka je politka vyrobcou mobilnych fonov v pripade akciovych telefonov.
nie, vobec, tak ten cierny SE W910i co predaval Orange som asik opravil sam, ze? Nejake odkazy si nechaj pre seba. Opakujem x-ty krat, pisem to co som zazil osobne.Sivy SE W510i z o2 brali bez problemov ale s tym, ze v pripade neopravitelnej chyby treba ist do o2, cierny SE W910i brandovany Orange zobrali na opravu, len s poznamkou, ze ked bude nejaka vacsia alebo neopravitelna porucha treba ist priamo do Orange. Este alebo mam ist pre pisomne vyhlasenie do Autotelu?faugusztin napísal:A newmi, ja uz neviem ci mas problem pochopit pisany text alebo mas iny problem. Telefon od Orange ti autorizovany servis NEZOBERIE.
http://ladislavnagy.blog.sme.sk/c/18195 ... ervis.html
Ty si mi ale premuuudrely. Ja sa nepasujem za ziadne borca ale o mobiloch toho viem dost, aspon v tej vseobecnej rovine. Dost som toho uz aj zazil z operatormi (najma z Orange). Vzdy som mal pravdu, ktora nakoniec pravdou nebola? Hej, bud to PODLOZ JASNYMI FAKTAMI alebo ma neurazaj. Ja NEKLAMEMMaxPayne napísal:faugustin ma pravdu,neviem co na tom nechapete. Newmi nechcem do teba rypat,ale mali sme uz vymeny nazorov ohladne mobilov,vzdy si mal ty tvoju pravdu,ktora ale nakoniec pravdou v skutocnosti nebola. Tak isto aj v tejto teme. Neviem ci si myslis,ze si nejaky extra borec v mobilnej komunikacii,ale poviem ti len jedno. Bejvavalo,dufam ze to chapes