killswitch napísal:nie je nic lepsie, ako mat od ocelovej spice vymrznute palce
rozne vojenske boty sa mi nepacia, vyzera to strasne. to nech si nosia ultra NS black metalisti a podobne smiesne skupiny
Ja som uviedol príklad , hento sú pravé zabijácke ... Ale dajú sa kúpiť oveľa kvalitnejšie, s ,,tepelne" vystlanou špicou takže ti odmŕzať nebude nič, okrem toho sú aj veľmi pohodlné Samozrejme je to na tebe gl
toto ti sice neradim ale pre zamyslenie to stoji
mam rakosnika uz asi 5sezon, vydrzali v pohode aj zber zemiakov na moje velke prekvapenie
asi vadny kus z vyroby im ustrelil :D
ale na pocudovanie super lahke teple, drzia ako nove, chmara zna z coho su usite alebo poskladane
sam neviem ako lebo zvyknem toho prechodit peso dost ale ...
130sk stali
na zahradu su fajn budu stacit aj do blavy
No ja osobne by som si uz merrely z vibram podrazkou nekupil. Asi nic s velmi tvrdou podrazkou.
S tom podrazkou sa da smykat na mokrom asfalte a v zime na zladovatelom snehu ani nehovorim ako s tym chodi. Neviem si predstavit ist z tou obuvou do hor ked nie je sucho. V blave som stym odchodil dve sezony a zima bola za trest ked bol uz utvrdnuty az zladovately sneh na chodnikoch, pretoze to nevedia poriadne odhrnut. Inak su tie topanky kvalitne mam ich uz 5 rokov a okrem vydratia vnutra okolo palca na jednej topanke ( nepytajte sa preco ) su v dobrom stave.
Predtym som mal nejake vysoke kozenkove s vnutra s kozusinou vystlane s makkou gumenou podrazkou, kto vie aka znacka, tazke boli, co mi nevadilo, ale dalo sa stym chodit aj po lade s trochou snahy, co sa o vibram podrazke neda povedat.
Moje dalsie zimne topanky budu mat zase maksiu gumenu podrazku, nemienim sa zabit v blave.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
Chalani, vedeli by ste mi prosim poradit, kde v BA zozeniem predajnu, kde predavaju topanky Salomon?
Konkretne hladam model Quest 4D GTX, ale obe salomon predajne v Bratislave zrusili a neviem, kde by som si ich mohol vyskusat.
Vdaka!
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Pozrel som ich eshop, ale ten model co chcem nemaju, v yak&rysy to iste.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8 SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Po Quest 4D sa tusim zlahla zem a bojim sa to kupit cez eshop bez toho aby som si to vyskusal.
Pripadne daky tip na inu, turisticku, vysoku obuv, ktora pouziva gore-tex a nema vibram podrazku? Limit 200e.
Osobne skusenosti silno vitane.
I ♥ MUSIC !