SurrendeR napísal:hosi, aky je rozdiel medzi tymito HD800 a eH150 ?
mam totiz tie HD150 a su to asi jedine sluchatka kde si nulujem eq . ze ked tam nieco spravim, tak to uz len kazi...
ked som si pozicial od kolegu jeho HD555 taktie ma vobec neoslovili zvukovym podanim..
testoval som to na SE W850i a 320kb/s ... mozno to bolo tym ze tie 150tky maju vecsiu citlivost. Tie 555 hrali pomerne ticho - cize tam asi chybal zosik na vybudenie...
no HD555 maju impedanciu 50 Ohmov a myslim, ze je este nejaka druha edicia, ktora ma cez 100, no nie som si isty, na to sony ericsson stacit proste nemoze...
celkovo vsak HD 555 udajne nie su bohvieco, no sam nemozem posudit, nepocul som...rad by som, len akosi nemozem sa dostat k ziadnemu posluchovemu studiu v Prahe, kde by mali to, co chcem...
HD 800 by na tom pravdepodobne ani nepipli
nazory su rozne, niektori tvrdia, ze HD 800 su najlepsie, niektori zasa tvrdia, ze AKG K702/701 su lepsie ako HD800 ini samozrejme worshipuju ine znacky. Mozno je pravda oboje a zalezi na uhle pohladu...kazdopadne na ultimatnu pravdu si budete este musiet pockat, najskor sa mi musia dostat oboje na usi