na 5850 pasuje ta zakladna ktora na accelere uz defaultne je...inak ak mas single DVI layout tak accelero modovat ani nemusis...
ja mam 2 DVI nad sebou takze som musel modovat...
co sa tyka kolizie s D14..ak mas klasicku bednu, kde GPU davas horizontalne tak to ide v pohode,pretoze sa karta troska ohyba.
ale akt o narves do ravena napr kde hmotnost nic neohyba a neodtlaca,tak p12-1300 musi posunut doprava,dat jednu sponu dole a uchytit fan inak...a aj tak D14 trolilililinka tlaci na VRM R4
a vyzera to takto nejako
acc.extreme plus mod na ati 5850
- harrzy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Jan, 2010, 22:28
Re: acc.extreme plus mod na ati 5850
mam dvojo DVI, ved prave preto ma to zaujima. Co som kukal sa mi r5 paci ovela viac ako r4, uz len kvoli od pohladu lepsej moznosti ohybania ale som sa zle pozrel, nenarvem to tam, accelero ma od PCB asi 12 mm a r5 je vysoky 18 mm. Takze beriem r3 ten vyzera asi najlepsie ohnutelny.
v mojej krabici je to dost natesno, normalne by sa tam extreme plus ani nevoslo, takze sa moddingu nevyhnem a preto som si isty, ze mi ta karta padat dole gravitaciou nebude, cize musim ohybat chladic vrm, tak preto vyberam najlepsieho kandidata
btw Vdaka za info a foto
v mojej krabici je to dost natesno, normalne by sa tam extreme plus ani nevoslo, takze sa moddingu nevyhnem a preto som si isty, ze mi ta karta padat dole gravitaciou nebude, cize musim ohybat chladic vrm, tak preto vyberam najlepsieho kandidata
btw Vdaka za info a foto
Moja mašinka CPU i5-750 Chladič Noctua NH-D14 MB P55A-UD3 RAM Kingston 4GB 1600MHz CL8 HyperX VGA ASUS Nvidia GTX 570 + Accelero Xtreme Plus PSU Corsair TX-650 Myš Steelseries Kinzu HDD Samsung Spinpoint F3 0,5T *2 SSD Kingston HyperX 120 GB Audio Logitech Z-5450 Case Corsair 300R Fan control Scythe KazeMaster LCD BenQ G2420HDBL4