Ano uznavam test nieje uplne idealny ale stale lepsi ako od toho brita ktory ked testoval Scythe Mine 2 tak ho dal fukat dovnutra
(k 5,25" sachtam) a tie vysledky s pretaktovanim som si tiez vsimol ze pri nizsich otackach mu uz dosiel dych. Dalsia vec je ze na kazdom ich testovanom chladici su stock vetraky a to je podla mna trocha neobjektivne a neanpovie vela o potencialy samotheno pasivu naozaj by to chcelo test ala silentpcreview.com tam to maju asi najobjektivnejsie.
Be Quiet! Dark Rock
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Re: Be Quiet! Dark Rock
Spoiler: ukázať
Nenadavam konstatujem nemusim take veci a nikdy nebudem musiet.
Ak zdroj tak od vyrobcu Seasonic ci Enarmax alebo Superflower.
K tomu chladicu typicky Be quiet pekny vyzor ale solava technika Predrazena blbost ale pekna. Ak dual tower Tak Noctua + Thermalright + EKL (Na margo EKL oni si to nerobia sami ale aspon si dali robit u firmy co robi lacno a vykonne http://www.pccooler.cn ) )
To iste aj plati o narmalnom tower chadici .
Ak zdroj tak od vyrobcu Seasonic ci Enarmax alebo Superflower.
K tomu chladicu typicky Be quiet pekny vyzor ale solava technika Predrazena blbost ale pekna. Ak dual tower Tak Noctua + Thermalright + EKL (Na margo EKL oni si to nerobia sami ale aspon si dali robit u firmy co robi lacno a vykonne http://www.pccooler.cn ) )
To iste aj plati o narmalnom tower chadici .
- Heatman
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Nov, 2006, 02:00
Ak mam byt uprimny tak tiez uprednostnujem znacky zdrojov ktore si ich samy vyrabaju.
Nasiel som dalsiu recenziu tentokrat by som si dovolil tvrdit ze uz celkom objektivnu na styl spcr.com kedze recenzent pozival na vsetkych chladicoch tie iste vetraky ako 120 pouzil be quiet silent wings pure a ako 140 Thermalright TY-140 a meral vsetko po dvakrat, samozrejme ma aj porovanie so seriovo dodavanymi vetrakmi. Pri nizsich otackach sa este dokaze drzat pri konkurencii ale v performane uz vyraznejsie zaostava takze som trocha sklamany predsalen som cakal o nieco lepsie vysledky.
Recenzia
Zaujimave je ze ta recka je starsieho data a pri hladani som si ju nevsimol skor.
Nasiel som dalsiu recenziu tentokrat by som si dovolil tvrdit ze uz celkom objektivnu na styl spcr.com kedze recenzent pozival na vsetkych chladicoch tie iste vetraky ako 120 pouzil be quiet silent wings pure a ako 140 Thermalright TY-140 a meral vsetko po dvakrat, samozrejme ma aj porovanie so seriovo dodavanymi vetrakmi. Pri nizsich otackach sa este dokaze drzat pri konkurencii ale v performane uz vyraznejsie zaostava takze som trocha sklamany predsalen som cakal o nieco lepsie vysledky.
Recenzia
Zaujimave je ze ta recka je starsieho data a pri hladani som si ju nevsimol skor.