- Totižto jeden môj spolužiak mal ten problém silno podobný.. ...keď mal zapnutý PC a normálne na ňom pracoval, tak zrazu mu nikekedy- veľmi nepravidelne- nastal menší sek- to znamenalo, že myšou a klávesnicou mohol normálne robiť, akurát hocičo čo nimi spravil nereagovalo- proste dvojklikol na ikonu na ploche- nič... ...klávesnicou otvoril ponuku štart, došípkoval sa na nejaký program, ťukol Enter- nič... ...otvoril zložku- nič...
Asi tak približne do troch minút od tohoto "malého" seku sa mu PC reštartoval a už zasa pracoval správne...
(a nie- nemá SandyBridge- aj keď to tak vyzerá, lebo jeho problém vyzeral naozaj tak, ako keby bu prestali pracovať HDDs a systém "chvíľu fungoval" len na zákade toho, čo mal v RAMkách...)
Ja viem, máš nový zdroj TX650W- taktiež nepredpokladám, že by bol zlý, ale ak môžeš- skús ho vymeniť za iný...
Ďalšia vec- sa mi zdá, že tvoja MB nemá integrované výstupy z graf. čipu CPU, či? Aj keď má, aj keď nemá, skús tvoju graf. k. vytiahnúť zo systému (aj z PCIex, aj z napájania a skús zapnúť PC- ono ti samozrejme nič nezobrazí, ale ide mi o to, či sa MB zapne, zabliká, vypne a zasa zapne...)- toto urob ako prvé, až potom to s tým zdrojom...
\\edit:
Sorry, až teraz som si pozrel video... ...no na ten zdroj by som to netipol, ale ako som písal- ak ho máš za čo vymeniť- vymeň- aspoň skúsiš...
Ale iné som chcel- na videu som si všimol, že máš na stole router/switch...
toto sa môže zdať ako totálna blbosť, ale vyskúšaj to- mne to robilo na notebooku...
Doma notebook k sieti pripájam Ethernetovým káblom- ak som bol k sieti pripojený už pred POSTom, tak mi Windows 7 Professional x64 bootoval nenormálne dlho (kľudne aj zo dve minúty) a po spustení sa to chovalo tak ako aj tebe- na myš to nereagovalo...
Ak som bootoval bez kábla- Win. nabootoval za pár desiatok sekúnd a myš šla okamžite po nabehnutí plochy...
Inač- po reinstalle Windowsu mi to prestalo robiť...
A na vírus to netipujem- z iného PC som sledoval sieť, mimo siete LAN, čiže do siete internet sa odoslalo z môjho PC len veľmi málo bajtov- okonca ak som net na moju MAC adresu blokol, choval sa tak isto...
- Takže- ako úplne prvé- skús sa odpojiť zo siete a zapnúť PC...