Ach soráč, nič proti tebe, len som bol čisto v tom, že to napísal on. Prišlo mi to aj hneď
na um ako OK, lebo ten chladič mal a nečudoval by som sa, keby to ďalej sledoval. Soráč.
Tak ja už viac-menej nemám na výber. 1/2 svojho PC som sľúbil niekomu, ktorý si už začína
k nemu dokupovať komponenty. Ďalšia vec - chladenie mi už nestíha, pri 30°C v izbe mi CPU zhadzuje
PC. Ono to bude aj tým, že som sa rok nepozrel do skrinky a neprefúkol ju. Hlavne na ten Freezer malý
si treba dávať bacha. Chladí dobre, ale musí mať vyčistené rebrá, inak to rapídne prestáva účinkovať.
A konečne som sa od februára dostal k tomu a aj väčším prachom. Teraz to už musí vyjsť!
Ja to nerobím naschval, že rozhodím témy a nakoniec hovno kúpim. To by som musel byť fest
drbnutý, keby som takto úmyselne robil zo seba kok*ta na tomto fóre. Priznám sa, keď som sa
tu minule logoval (po tej dlhej prestávke) ... normálne som sa hanbil. Krepého PowerJesusa každý
pozná a myslí si o ňom ... Ale môžem si za to aj sám. Asi som sa vtedy príliš unáhlil.
Idem opraviť ešte ten predošlý príspevok. Ešte raz soráč.