Genius 5.1 HF 5000
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
ale to uz je papa zaruka.. a ten zosik vnutry,, ked hraju nahlas, to brncanie je prave ten rezonujuci plosak.. Vyrobca sa po stranke prevedenia nato uplne vykaslal,, hlavne ze maju pekny dizajn a pisu ze maju 3600W.. viac ho asi netrapilo.. ale ked sa to predava,,
To brnenie, stacilo by tam dat suciastku za cca 10sk a je po probleme,, ale ked treba usetrit, casto aj tam, kde sa nema..
To brnenie, stacilo by tam dat suciastku za cca 10sk a je po probleme,, ale ked treba usetrit, casto aj tam, kde sa nema..
no...........tak som sa pozeral po niecom inom a zvukovo kvalitnom a nasiel som toto http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=10927
a ta cena sa da prekusnut........vsak to uz ma ovela lepsie parametre ako 5000ky.......a aj vykon ked uz ide o to
a ta cena sa da prekusnut........vsak to uz ma ovela lepsie parametre ako 5000ky.......a aj vykon ked uz ide o to
ale ako som tak pozeral po parametroch reprakov od creativu, tak mali dost maly odstup od sumu a ani dizajnovo neboli nic moc......
ten vykon reprakov od logitechu bol si myslim dostatocny, vsak nejdes robit zabavu aj pre susedov....(2 x 38W front, 2 x 38W rear, 42W center).....
jedine ak si stastlivec z rodinneho baraku, alebo mas za susedy stare, hluche, senilne babky.........
ten vykon reprakov od logitechu bol si myslim dostatocny, vsak nejdes robit zabavu aj pre susedov....(2 x 38W front, 2 x 38W rear, 42W center).....
jedine ak si stastlivec z rodinneho baraku, alebo mas za susedy stare, hluche, senilne babky.........
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
No, oni su parametrami narovnako.. pre co najkrajsie basy je naj, aby subwoofer vedel prehrat aj ozaj nizke frekvencie.. Creative zacina na 25hz a Logitechy na 35, uz z toho je ajsne, ze Creative maju mohutnejsie basy a vedia prehrat vecsie pasmo zvuku.. a to iste aj satelity..
Ja ti osobne odporucam creative.. predsa, Creative ma uz dajakew skusenosti so zvukom, a ak mas od nich aj zvukovku, rozhodne od creative.. vecsinou su stavane prave na ich karty, a ich aj naplne vyuziju..
a aj odstup maju rovnaky 99db je myslim ze dobre..
Ja ti osobne odporucam creative.. predsa, Creative ma uz dajakew skusenosti so zvukom, a ak mas od nich aj zvukovku, rozhodne od creative.. vecsinou su stavane prave na ich karty, a ich aj naplne vyuziju..
a aj odstup maju rovnaky 99db je myslim ze dobre..
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
dobry vyber ...aj ked...hehe ale nie nic ...lukasko napísal:no dobre uz som presvedceny ..........berem Logitech 5400 wireless a beda tomu ked mi bude niekto hovorit, ze by ine boli lepsie ...........
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
[quote="-TAMY-"]jj, fajne.. ale ja skor za Creative..
Vykon budu mat ako moje 2.1.. ja mam 300W total RMS a oni maju to iste..
Ale uz sa jedna o naozaj kvalitku,, Ved ja si mozno aj kupim tie 5000 a pokutram im vnutro..
dufam ze fakt neveris ye daju 300W total RMS
Vecsina ludi ma milnu predstavu o vykone jedneho wattu a priatelu nic v zlom ale 300 W je trosku ine kafe"poriadne ine"
Vykon budu mat ako moje 2.1.. ja mam 300W total RMS a oni maju to iste..
Ale uz sa jedna o naozaj kvalitku,, Ved ja si mozno aj kupim tie 5000 a pokutram im vnutro..
dufam ze fakt neveris ye daju 300W total RMS
Vecsina ludi ma milnu predstavu o vykone jedneho wattu a priatelu nic v zlom ale 300 W je trosku ine kafe"poriadne ine"
ved prave ,ale niekde som nasiel skutocne udaje na tie starsie geniusky 15W -Front 15W -rear 15W center 45W -Subwoofer no vecine ludi to bude pripadat :8O: tak malo ale ako som povedal nemaju ptredstavu o vykone 1W ale ten Velmi slusny vykon ktory daju nie je tych 3600W P.M.P.O" prikon merany po obede" ale prave tych 15W a 45 Sub. to vobec nie je malo je to uz slusny vykon a nad napismy na bednickach vseliakych virobcov o rozmeru 5x15x5 ze 180W a podobne sa mozem len pousmiat vsetko je to len tah na ludi co do toho moc nevidia a co je vrcholom aspon pre mna su auto zosilovace s napismi napr.800W a potom vidiet tych nadsencov ktory to kupuju v domienke ze im to bude hrat tych 800 W proste nemam slov keby to dalo 800W tak chlapci maju z auta Drevaren alebo kolesove roloskrat napísal:jj, staci porovnat wattaz vyrobkov od japoncov a wattaz od starej tesly..... japonec by 20W repraku tesla napisal megadrbayeba 10 000W 3D...