Iphone SIRI - hlasove ovladanie

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Re: Iphone SIRI - hlasove ovladanie

Príspevok od používateľa HellAngel »

snake uz ta odhalil.
ano snake drzi svetovy rekord v masturbovani pred pocitacom. :hysterical:

ale k veci:
(tablety, dotykove ovladanie, apple market, hardwarova vybava..),

tablety:
pouzivaju sa uz velmi dlhooo. Tvrdenie ze apple prisiel s niecim prevratnym je iba z polovice pravda. Apple srpavil spravny marketingovy tah v tu najlepsiu dobu. Uznavam applu 1 vec, maju asi najlepsie marketingove odelenie na svete, dokazu neustale predavat predrazene veci.
dotykove ovladanie: Hmm prosim rozved to. Dotykove ovladanie tu bolo uz davno predtym

apple market: uz za cias symbianu mali nokie nieco v podobe marketu. napriklad s ngage games.

HW: tak tot je asi najvacsi fail. Jedine ale skutocne jedine co z HW sa mi paci je retina displej, naozaj pekny, sle viacej sa mi pacia super amoledy

ale napisem 1 fakt ktory apple spravil dobre a to je SW + podchytenie programatorov/vyvojarov na iOS.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12

Príspevok od používateľa Blackhawk »

Kurnik a ja z ovce ziju len v Amerike.
Spoiler: ukázať
CPU : AMD Ryzen 5 5600X , MB : ASUS TUF GAMING B550-PLUS , RAM : Patriot Viper 4 Steel Series, 16GB , GPU : GTX1060 , PSU : Corsair TX650M , HDD : Samsung 970 EVO, M.2 SSD
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Snake »

rado3105 napísal:Hlavne teba snake, tipujem ze tvoj zivot su hry a masturbacia na fotkach zien, ktore si upravujes vo photoshope.
Kjúúút :D

Pre mňa si len nevyrastené decko čo sa dá o*ebať reklamou, ty porovnávaš video s headsetom vo VELKEJ hale, medzi ludmi, s nastrčenou reklamou? Srandista.

.
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

snake uvazujes velmi obmedzujuco. ak neprestanes, pouzijem svoju siri a nakazem jej nech ti exploduje hadia hlava :hysterical:
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold

rado: trochu pravdy, stranka je apple fan, ale klubuk dole ze toto napisal fanusik apple:
http://iphonemania.mobilmania.cz/Take+A ... tforma+WP7

este k tomu bodu:
Spoiler: ukázať
Dalším pěkným případem je přímý přístup k fotoaparátu i se zamčeným displejem. Microsoft na tuhle funkci myslel už od počátků WP7, všechny telefony mají samostatné tlačítko pro spoušť. Ta iPhonu chybí, ale na lock-screenu vedle posuvníku „slide-to-unlock“ přibude tlačítko pro přímý vstup do fotoaparátu. Fotit se bude tlačítkem pro regulaci hlasitosti.
toto uz pouzivala Nokia n95 davno pred ufo, manualnym otvorenim krytky fotaka. Na androide to uz pouzivam tiez peknu dobu instalaciou widget locker.
doporucujem ti precitat si aj komentare ohladne inych veci ktore prebral apple. dufam ze som nenarusil tvoj svet. ak ano ospravedlnujem sa ale pripadne pschiatricke nakaldy ti platit nebudem :D
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

rado3105 napísal:Vasa zaujatost vam obmedzuje myslenie. Nie som fanda apple, nikdy som nic od nich nemal(nedal by som za to tolko penazi, a nema to veci co potrebujem), ale pre beznych ludi co na to maju je to to najlepsie na trhu. A ak tvrdis ze apple nie je prelomovy(tablety, dotykove ovladanie, apple market, hardwarova vybava..), ale nema vyznam vas riesit. Hlavne teba snake, tipujem ze tvoj zivot su hry a masturbacia na fotkach zien, ktore si upravujes vo photoshope.
Ja som už upozorňoval Rado3105, že ešte zopár výpadov z tvojej strany na moderátorov a adminov a poputuješ do Banu. Takže si sa sám odstrelil. Ja neviem či Vám to je ťažké pochopiť. Mesiac chládku Ti snáď rozšíri obzory. Celá táto téma je napádanie takže ju lockujem.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"