"Kvalita" slovenských seriálov / relácií / show ...
Re: "Kvalita" slovenských seriálov...
Ľudia, neviem prečo sa čudujete...stačí si uvedomiť, aký je najčítanejší denník na Slovensku (Nový čas) a máte jasno prečo také s*ačky letia...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ach jo, ten slovensky lud... kedy uz toto vymizne...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
TELKA? CO TO JE ?
ja som telku vypustil zo svojho zivota. Lebo aj ked nahodou k nej pridem tak ma berie slak z reklam. AKoze kazdych 15-20 minut trebut reklamu a taku 10 minutovu, tak to je silne kafe.
Sport sa da pozerat na kompe a taktisto sport. Telku prenehavam priatelke ktora pozera modre z neba, esmeraldu a podobne... no niekomu sa to asi paci
ja som telku vypustil zo svojho zivota. Lebo aj ked nahodou k nej pridem tak ma berie slak z reklam. AKoze kazdych 15-20 minut trebut reklamu a taku 10 minutovu, tak to je silne kafe.
Sport sa da pozerat na kompe a taktisto sport. Telku prenehavam priatelke ktora pozera modre z neba, esmeraldu a podobne... no niekomu sa to asi paci
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
jj, keby decka venovali cas radsej niecomu uzitocnejsiemu. mohli by sme sa potom pysit napriklad najlepsimi najomnymi vrahmi, top varicmi pervitinu, pripadne dievcata by mohli byt luxusnymi prostitutkami. miesto toho pozeraju televizor a su debilne
- slaviq
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2011, 00:11
dobrý názor
killswitch napísal:jj, keby decka venovali cas radsej niecomu uzitocnejsiemu. mohli by sme sa potom pysit napriklad najlepsimi najomnymi vrahmi, top varicmi pervitinu, pripadne dievcata by mohli byt luxusnymi prostitutkami. miesto toho pozeraju televizor a su debilne
Macbook Pro 13" late 2013
iPhone 5S
iPhone 5S
- hulo92
- Pokročilý používateľ
akonahle dopozeraju tv budu z nich to, co si ty vymenovalkillswitch napísal:jj, keby decka venovali cas radsej niecomu uzitocnejsiemu. mohli by sme sa potom pysit napriklad najlepsimi najomnymi vrahmi, top varicmi pervitinu, pripadne dievcata by mohli byt luxusnymi prostitutkami. miesto toho pozeraju televizor a su debilne
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja som zistil, že keď už niekdy zapnem TV, tak je to Joj plus ( futurama, simpsonovci, niekedy to bol ešte family guy, Takeshiho hrad, Ninja factor a pod. ) BBT posrali dabingom ( markíza sa mi zdá ), 2 a pol chlapa je peckové. Filmy veľmi nepozerám v TV, kvôli reklamám...
Ale najlepšia relácia, ktorá kedy bola, je Mama, ožeň ma ! Tam sa vždy veľmi dobre nasmejem, akí kkti sú na Slovensku, to robia nejaký extra výber?
Ale najlepšia relácia, ktorá kedy bola, je Mama, ožeň ma ! Tam sa vždy veľmi dobre nasmejem, akí kkti sú na Slovensku, to robia nejaký extra výber?
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
za peniaze spraví kadekto zo seba debilaKrutibrko napísal:to robia nejaký extra výber?
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
farmar je lepsi, niekedy ako nejaka komedia a teraz bude druha seria, bacha na to xDKrutibrko napísal:Ja som zistil, že keď už niekdy zapnem TV, tak je to Joj plus ( futurama, simpsonovci, niekedy to bol ešte family guy, Takeshiho hrad, Ninja factor a pod. ) BBT posrali dabingom ( markíza sa mi zdá ), 2 a pol chlapa je peckové. Filmy veľmi nepozerám v TV, kvôli reklamám...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Foboss: počul som o pumpárovi z Belej, že je fakt taký, ako sa správa pred kamerami... ( poznám pár ľudí odtiaľ ) .
Farmár nebol zlý, ale na toto podĽa mňa nemal....
Farmár nebol zlý, ale na toto podĽa mňa nemal....
mňa baví české ano, šéfe... kvôli tomu masérovi, čo to robí
Me like Pentium
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
killswitch napísal:jj, keby decka venovali cas radsej niecomu uzitocnejsiemu. mohli by sme sa potom pysit napriklad najlepsimi najomnymi vrahmi, top varicmi pervitinu, pripadne dievcata by mohli byt luxusnymi prostitutkami. miesto toho pozeraju televizor a su debilne
pecka...
telka je zial o tom zaujat masy a moc sa nehladi na kvalitu...hladi sa na sledovanost. Reklama je obrovsky zdroj prijmov pre televizie a predpokladam, ze sucastou zmluvy je aj nejaky pocet odvysielani...preto ju davaju tak casto. Mohli by urobit nejake rozumne programy, ale dnes sa take veci proste nerobia...a nie je to len telka...staci sa pozriet aj na masovu hudbu, co su to za sracky...taktiez kvalita filmov (aj zahranicnych) za posledne roky sla brutalne dole....atd. atd.
potom len facepalmujem nad vselicim...
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Tak namatkou:
- Zita = absolutna tragedia, z 3och casti som videl asi po dve minuty - a hambil som sa!!!
- Panelak - posledne 2 serie su vcelku pozeratelne, kazdy vecer to pocuvam v obivacke(musim)
- Profesionali - tych mam rad, ale uz sa ties stale opakuju
- Mafstory - ako neni to zle ale nepaci sa mi mislienka ze "glorifikuju" zlocit - nepoznam iny serial ktory by to tak robil...
- Svist = tragedia ALE mensia ako Zita, minule som videl diel kde hrala "druhacka" - a ten bol FAKT odbry!!! (teda "druhacka" bola dobra)
vo vseobecnosti: slovenske seriali TREBA TOCIT!!!! ale prvu seria netreba pozerat, v druhej serii su herci uz zohraty, a scenaristi vedia napisat nieco co ma hlavu a petu.
T
//Druhacka: http://hodsvistom.joj.sk/hod-svistom-ep ... istom.html
- Zita = absolutna tragedia, z 3och casti som videl asi po dve minuty - a hambil som sa!!!
- Panelak - posledne 2 serie su vcelku pozeratelne, kazdy vecer to pocuvam v obivacke(musim)
- Profesionali - tych mam rad, ale uz sa ties stale opakuju
- Mafstory - ako neni to zle ale nepaci sa mi mislienka ze "glorifikuju" zlocit - nepoznam iny serial ktory by to tak robil...
- Svist = tragedia ALE mensia ako Zita, minule som videl diel kde hrala "druhacka" - a ten bol FAKT odbry!!! (teda "druhacka" bola dobra)
vo vseobecnosti: slovenske seriali TREBA TOCIT!!!! ale prvu seria netreba pozerat, v druhej serii su herci uz zohraty, a scenaristi vedia napisat nieco co ma hlavu a petu.
T
//Druhacka: http://hodsvistom.joj.sk/hod-svistom-ep ... istom.html
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent