help: po výmene procáku pruhy cez obrazovku
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Re: help: po výmene procáku pruhy cez obrazovku
este jedna otazka vobec, ma to nejake ine funkcne obmedzenia okrem tvojej frustracie ? ako bolo pisane hore, to ze tam flashnes starsi bios neznamena ze to nenabehne ale ze vypise unknown CPU
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Mimochodom, vysvetli ten svoj posledny prispevok, treba asi urobit downgrade z Crashfree 3 na 1(program)... Vysvetli, lebo je to nechapavo napisane, pekne po poradi.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NE/#CPUS
"Due to Bios ROM size limitation remove LAN PXE ROM and change Crashfree3 to Crashfree "
Podla mna to znamena ze kvoli limitaci velkosti BIOSU museli odstranit LAN PXE ROM a z novseho Cashfree3 na Crashfree (technologia ako u Gigabyte DualBIOS)
a stale trva otazka ma to ine nasledky na funknost okrem tvojej frustracie ?
"Due to Bios ROM size limitation remove LAN PXE ROM and change Crashfree3 to Crashfree "
Podla mna to znamena ze kvoli limitaci velkosti BIOSU museli odstranit LAN PXE ROM a z novseho Cashfree3 na Crashfree (technologia ako u Gigabyte DualBIOS)
a stale trva otazka ma to ine nasledky na funknost okrem tvojej frustracie ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Jo,jo.. ja viem, ze na zachranu ale neviem ako to funguje u Asusu...
a ako odstránim LAN PXE ROM a z novseho Cashfree3 na Crashfree ?? nevie nikto čo? myslel som si
nie asi to nemá vplyv,ale niektore hry mi idu blbo dosť nato že aku mám zostavu.či to nema nakoniec niečo s pametami.teraz som hral dirt 3 a ide to normálne a po nejakom čase to začne strašne sekať v menu (len v menu) na 25 fps.a hrat ide normálne 50-70...nmezdá sa mi to celé.a nejde mi ani zrazu naformátovať usb kluč na fat16X v programe. prentým všetko fachalo jak ma..a ešte sa aj dvd mechanika začala blbo spravať nenačíta..podla mna doska,bios pamete musí tam byť volačo..alebo proste blbe hry no niektore ale ten usb kluč nechapem prečo to zrazu nejde
nie asi to nemá vplyv,ale niektore hry mi idu blbo dosť nato že aku mám zostavu.či to nema nakoniec niečo s pametami.teraz som hral dirt 3 a ide to normálne a po nejakom čase to začne strašne sekať v menu (len v menu) na 25 fps.a hrat ide normálne 50-70...nmezdá sa mi to celé.a nejde mi ani zrazu naformátovať usb kluč na fat16X v programe. prentým všetko fachalo jak ma..a ešte sa aj dvd mechanika začala blbo spravať nenačíta..podla mna doska,bios pamete musí tam byť volačo..alebo proste blbe hry no niektore ale ten usb kluč nechapem prečo to zrazu nejde
Naposledy upravil/-a dave1979 v Po 31. Okt, 2011, 18:32, upravené celkom 2 krát.
alebo taká Arma 2.30 fps,sekačky.a šhit grafika...a taký crysis 2 hardcore nastavenie full hd rozlíško.50 fps pohodička.alebo battlefield 3 ..60 fps...a hry čo by mali ist lepšie blbnu..ale to stým asi vobec nič nemá..tak prepáčte asi troška OT..ale je to normálne???
Pamate asi nie..
Grafika alebo problem kompatibility s doskou, resp. doska v cudu...
doska v čudu nemože byť.to by mi chyby vyhadzovalo..skusim ešte raz preinštalovať system čo s staneCageJ napísal:Pamate asi nie..
-
- Pokročilý používateľ
nemozes si niekde skusit nejaky AM2 procesor v tvojej doske ? vysusat starsi bios ci to bude robit.. alebo ako poevadli flasnut aj s tymto procesorom s tym ze bude Unknown (ja som nikdy neskusal)
shajek napísal:nemozes si niekde skusit nejaky AM2 procesor v tvojej doske ? vysusat starsi bios ci to bude robit.. alebo ako poevadli flasnut aj s tymto procesorom s tym ze bude Unknown (ja som nikdy neskusal)
do kelu ved mal som v tejto doske am2 procesor preto som flashoval bios aby mi šiel am3 procák..a ked som tam mal am2 procák už vtedy som to flashol a nič neblbo..až po výmene procaku.mal by to kuknuť ten čo mi to robil a nastavoval mi bios.nejak sa mu nechce
Ja ano, kamarat tak asi 1r pouzival procesor. On normalne funguje. Aj ked je mozne, ze teraz nemusi vediet BIOS tie C1 ci C6 state...vtedy na Semprone 754to nebolo. Kym som ho nepresvedcil, ze flashnutie BIOSu nie je az take riskatne....shajek napísal:nemozes si niekde skusit nejaky AM2 procesor v tvojej doske ? vysusat starsi bios ci to bude robit.. alebo ako poevadli flasnut aj s tymto procesorom s tym ze bude Unknown (ja som nikdy neskusal)
Tak s tymto novym BIOSom skus znova dat AM2 procesor.