TO znie dobe takže je velka šanca že tam dostanem win 7 len si musim stiahnut tie zakladne drivre , to znie super .
ASi to risknem a cez vikend tam naflashujem 7mičku som zvedavy .
Legalny Windows bez original DVD
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Legalny Windows bez original DVD
Ak tam ide Vista, urcite pojde aj 7micka, podla mna si vsetky ovladace najde aj sama, alebo skus nejaky program napr DriverGenius ak nie.
Horsie je ak je v booku len Vista a nieje podpora pre XP. Ale Vista a 7 ma niekedy identicka ovladace, alebo treba manualne dat cestu aktualizacii ovladaca v 7mnicke k rozbalanemu adresaru ovladaca pre Vistu a 7 si s tym poradi :!
ALe podla mna ked tam das 7, pojde ti zvuk, LANka, aj Wifi, zo skusenosti. MNe na Pavilione dv6670ec islo vsetko ihned, maximalne Windows Update a islo
Horsie je ak je v booku len Vista a nieje podpora pre XP. Ale Vista a 7 ma niekedy identicka ovladace, alebo treba manualne dat cestu aktualizacii ovladaca v 7mnicke k rozbalanemu adresaru ovladaca pre Vistu a 7 si s tym poradi :!
ALe podla mna ked tam das 7, pojde ti zvuk, LANka, aj Wifi, zo skusenosti. MNe na Pavilione dv6670ec islo vsetko ihned, maximalne Windows Update a islo
Spoiler: ukázať