Tu to je
http://www.electroworld.sk/product/hry- ... x-360-4-gb
V popise ale nevidím že by bol Kinect v balení, je tam len napísané:
pripravené pre Kinect.
No keď vravíš, že akcia je až od stredy tak toto nemusí byť ono.
Co ja viem,da sa pouzit USB flaska na instalacie. "Uprevit" sa momentalne neda. HDMI neni v ziadnom baleni. Save neviem kolko berie.stefan.koval napísal:mozte mi o tom povedat viac? ja som do toho lol. co znamena to 4GB?naco je tolko miesta? ma to usb?ze staci mi tam dat 16GB usb disk? isto sa neda flashovat? cize kazdu hru ked budem chciet hrat musim nainstalovat? kolko asi zabera save hry?ja som myslel ze to 4GB je len miesto na save hier, je to s HDMI?
kedze otom nieco viem takze:stefan.koval napísal:mozte mi o tom povedat viac? ja som do toho lol. co znamena to 4GB?naco je tolko miesta? ma to usb?ze staci mi tam dat 16GB usb disk? isto sa neda flashovat? cize kazdu hru ked budem chciet hrat musim nainstalovat? kolko asi zabera save hry?ja som myslel ze to 4GB je len miesto na save hier, je to s HDMI?
Uvazovat nad flashom, ked sa hry daju zakupit za 10-12£ jestefan.koval napísal:tak a naco su potom velke napr 250GB verzie? ked cd sa toci furt a na SAVE hier 4GB staci? more idem zajtra do electroworld, tie kinect hry by som bral a este edit: tato v electroworld bola vyrobena pred 08/2011 ze ci sa da fleshovat?ci ako zistim kedy boal vyrobena