Možno ma budete považovať za divného, ale no viac sa mi páči zvuk z integrovaného kodeku na booku MSI GX660, než cez Asus Xonar U1.
Budem musieť asi napísať do MSI, že či je tam nejaký špeci upravený zvukový čip, lebo nechápem?! Špunty AKG, aj sluchádlá Audio Technica (aj keď "nezahorené) majú subjektívne lepší zvuk priamo z výstupu z booku, než zo Xonaru U1. No nechápem.
Rozhodne tam nevidím rozdiel 40 €, čo som dal do toho Xonaru, vlastne, nevidím tam rozdiel k lepšiemu vôbec.. takže xonar pôjde tam odkiaľ prišiel.
Presne takto som sa citil aj ja ked som prednedavnom kupil dt990 pro a xonar u1. Zvuk sa mi tiez v zaklade nepaci na u1. Mozno som si uz velmi zvykol ale aj podla mna maju sluchadla lepsi zvuk v zaklade s integracom. A tiez som si vsimol ten brutalny sum, no mne staci odpojit/pripojit zvukovku a je to ok ale je to neprijemne, za cca 3 tyzdne sa mi to uz satalo asi 3x. Ak mate niekto xonar u1 tak by ste mohli nascreenovat svoje nastavenia?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.