PS: nebude to žrať tolko kolko bere CPU HDD ...... ?
ked si chces kupit daky riadny zdroj tak by som ti doporucil tento http://www.alza.sk/silverstone-sst-st15 ... 227879.htmVIPatrikPK napísal: Zdroj si kúpim cca 1KW
ide o to, ze s X-460FL by mal tichu zostavu a este som nepocul, ze by s nim boli dake problemy. a pri danom vykone si myslim ze to aktivne chladenie netreba. okrem toho na superflower ma zaruku len 24mesiacov a na seasonic ma zaruku 60mesiacov...Ghost napísal:Nerad mu pasivny zdroj, ked nevies aku ma skrinku a ake ma tam vetranie. Ked uz tak nejaky semi pasivny, napr Superflower.
To by ma zaujímalo, kto tomuto príspevku pochopilVIPatrikPK napísal:Tak to zhrniem a zmením otázku.
Jak ste mi poradily tak si nekúpim novu gerafiku do toho PC ale si rovno kúpin nový PC už som dostal odpoveď na nový PC ale ja chcem aj iné zostavy také kde budem mať 2-4 HDD (tie mám ale kolko tam možno dám) neaká vyborná hráčska grafika s CPU zatial asi stačí i3 ale MB mi vyberťe na i7 alebo pri najhoršiom i5 a zdroj na to nech to je čo najlacnejšie ale zase nech to je kvalitné
PS: sry za chybi píšem z mobilu
az na GTA IV zezeleny_vlk napísal:na hry ti bohate staci i5 a ani tu ti ziadna hra nevytazi na plno...
GTA 4 som nehral, ale aj tak neverim ze 4.5GHz je pomaly malo. mozno mas len slabu graficku kartu.Eddward napísal:az na GTA IV zezeleny_vlk napísal:na hry ti bohate staci i5 a ani tu ti ziadna hra nevytazi na plno...![]()
tej je pomaly malo aj 4.5Ghz 2500K
+ niektore MMO su tiez dost narocne
GTA IV je fakt veľmi náročné na procesor, vidím to aj teraz pri benchmarku na mojom notebooku. Procesor je pri akýchkoľvek nastaveniach vyťažený na full, grafika úplne rôzne, avšak nikdy nie nad 90%.zeleny_vlk napísal:GTA 4 som nehral, ale aj tak neverim ze 4.5GHz je pomaly malo. mozno mas len slabu graficku kartu.