kreslo
Re: kreslo
len mne ide o to aby sa to nepresedelo za rok, proste chcem kreslo, co nebudem muset riesit po 2 rokoch ze je zle
mal som kozenne, tam sa pokazil uplne ten polohovavi mechanizmus, teraz to sietkove vrzga a oslomilo sa operadlo a presedelo sa to pod zadkom, ako keby pomaly sedim na dreve...
mal som kozenne, tam sa pokazil uplne ten polohovavi mechanizmus, teraz to sietkove vrzga a oslomilo sa operadlo a presedelo sa to pod zadkom, ako keby pomaly sedim na dreve...
kusok nad limit http://www.spinalis-stolicky.sk/produkt/navigator
ale po 2 rokoch ziadne znamky opotrebenia
ale po 2 rokoch ziadne znamky opotrebenia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Hej. "Kusok" nad limit.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
akoze hento by som nekupil ani keby mi ju darovali... v praci som par krat na nej sedel... strasne ma bolel chrbat a brucho... prave pre to ze je tam len blba struna ktora sa krutila nemohol som sa vystriet riadne.... ale je mozne ze nezvyknuty... no za cenu Spinalisu su aj lepsie kresla...
skoro zadarmo
kupil som toho markusa.
pozeral som si rozne modely v jysku a vsetky sa az na 1 heglali uz v predajni. ten jeden bol za 125E.
kreslo za 40-60E sa rozbije do 2 rokov. tie lepsie stoja 110-130
a markus ma zaruku 10 rokov, cize sa mi hadam oplatilo priplatit.
uvidime casom.
len nechapem na co je dobre to blokovanie koliesok, ked na stolicke nikto nie je, akurat to robi problemy, ked ju chcem posunut.
pozeral som si rozne modely v jysku a vsetky sa az na 1 heglali uz v predajni. ten jeden bol za 125E.
kreslo za 40-60E sa rozbije do 2 rokov. tie lepsie stoja 110-130
a markus ma zaruku 10 rokov, cize sa mi hadam oplatilo priplatit.
uvidime casom.
len nechapem na co je dobre to blokovanie koliesok, ked na stolicke nikto nie je, akurat to robi problemy, ked ju chcem posunut.
Ahojte,
zneuzijem tuto temu kedze nechcem vytvarat dalsu o `kresle`, dufam ze nevadi
Vyberam si kancelarske kreslo, cena ~ 200e, plus/minus. Mate nejake typy?
Vyskusal som zatial same shity v Kike a spol, no nespokojnost..chcem nieco kvalitnejsie, co nevrzga a nerozpadne sa po roku
Idealne by bolo aby sa dalo kreslo vyskusat osobne niekde na predajni v BA.
V praci mame steelcase let's b, je super ale nad limit
zneuzijem tuto temu kedze nechcem vytvarat dalsu o `kresle`, dufam ze nevadi
Vyberam si kancelarske kreslo, cena ~ 200e, plus/minus. Mate nejake typy?
Vyskusal som zatial same shity v Kike a spol, no nespokojnost..chcem nieco kvalitnejsie, co nevrzga a nerozpadne sa po roku
Idealne by bolo aby sa dalo kreslo vyskusat osobne niekde na predajni v BA.
V praci mame steelcase let's b, je super ale nad limit
CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
chod do neudorfleru na namest 1. maja v BA. maju tam obrovsky vyber velmi kvalitnych stoliciek. sice 200 eur za kvalitnu stolicku je trosku malo, skorej by som povedal ze za 400-500 sa da urcite zobrat velmi dobra kvalita.
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
len neurob chybu ako ja a neukecaj sa na niečo drahé:
http://www.temponabytok.sk/09-kancelars ... 37-2476955
a hlavne nie z tohoto obchodu...s prepáčením sa ti na hlavu vyse*ú pri reklamácií
http://www.temponabytok.sk/09-kancelars ... 37-2476955
a hlavne nie z tohoto obchodu...s prepáčením sa ti na hlavu vyse*ú pri reklamácií
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
@marcus-16: odporucam to co kupil zwaro aj ja, teda Markusa http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/50178859/
Urcite su aj lepsie stolicky, ale za tu cenu je to +/- asi najlepsia volba. Mam ju tusim 1,5 az 2 roky, trosku to uz tu a tam vrzga, ale sanca ze sa to rozpadne je z konstrukcnych dovodov minimalna - vela stastia pri lamani kovovych komponentov .
Urcite su aj lepsie stolicky, ale za tu cenu je to +/- asi najlepsia volba. Mam ju tusim 1,5 az 2 roky, trosku to uz tu a tam vrzga, ale sanca ze sa to rozpadne je z konstrukcnych dovodov minimalna - vela stastia pri lamani kovovych komponentov .
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
ten markus je strasny, hlavne ta opierka na hlavu mi zavadza, pozeram do zeme a nie na pc, by som to v praci najradsej odtrhol
To je skor ako kreslo ale nie k pc
To je skor ako kreslo ale nie k pc
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
No neviem aku mas vysku, osobne som o opierku hlavy na markuse pri svojich tipujem 175-180cm hlavou nezavadil ani nepamatam.
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
mam 180 a kvoli tej opierke stoji za hnede to kreslo, ale aj na lepsich som sedel a lacnejsich
doma mam za 10€ z aska a sedi sa v tom perfektne, oprety cely chrbat v sietke ako na marcuse, ale je to ako stolicka, ale neporovnatelne lepsie
doma mam za 10€ z aska a sedi sa v tom perfektne, oprety cely chrbat v sietke ako na marcuse, ale je to ako stolicka, ale neporovnatelne lepsie
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
markus je onicom a to kozene kreslo od loleqboleq je otras
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
toto sa mi relativne paci, na obrazku : http://www.domnabytkuonline.sk/pohodlne ... e/d-79709/
(zrejme bude mat velmi nizky sed od zeme, pozor na to aby si dociahol vobec na stol)
toto by som si vybral z praktickych dovodov : http://www.domnabytkuonline.sk/kancelar ... i/d-81919/
nepoznate niekto nahodou hlavne to druhe ? Cenovka uplne ze v poriadku, je to latka takze nejake "vlky v lete" nehrozia ako na ekokozi, rozhodne to musi vydrzat viac ako tie superoptimalizovane ekokoze ktore su po prvom roku doslova osuchane, hnusne a proste rozpadnute. Pride mi mozno trochu uzke, ale ja zase nepotrebujem meter na sirku...
(zrejme bude mat velmi nizky sed od zeme, pozor na to aby si dociahol vobec na stol)
toto by som si vybral z praktickych dovodov : http://www.domnabytkuonline.sk/kancelar ... i/d-81919/
nepoznate niekto nahodou hlavne to druhe ? Cenovka uplne ze v poriadku, je to latka takze nejake "vlky v lete" nehrozia ako na ekokozi, rozhodne to musi vydrzat viac ako tie superoptimalizovane ekokoze ktore su po prvom roku doslova osuchane, hnusne a proste rozpadnute. Pride mi mozno trochu uzke, ale ja zase nepotrebujem meter na sirku...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.