Aj som si myslel, ze si si asi pomylil topic
@mino_o: Dal si tam noctuu NH-C14, nehovorim, ze je zly (je super), no ja som skor za tower, kedze teply vzduch sa zenie hned do zadneho outake fanu a hned von zo skrinky. Osobne som trosku skepticky, ak mas taky cooler v zatvorenej skrini, kde chladenie s takymto typom CPU coolera je zavisle od dobreho outake-u v skrinke.
Keby si chcel trosku znizit rozpocet, tak kludne mozes ist do Crucial m4 128GB, ktory je tusim za cca 135€

... len sa nepozeraj na tie papierove rychlosti udavane vyrobcom, lebo tu na fore je toho popisane o tom vela. Neviem z akeho dovodu prave to ludi odradza, no nie je na to vobec dovod. Samozrejme intelacka zaruka je len + , ale kym vyprsi, tak ten SSD uz mat ani nebudes
A nenechaj sa odradit od SSD, ten je dnes uz do PC "nutnost", kedze ta rychlost a odozva je nenahraditelna a cloveka to pri prvom spusteny hned posadi na rit
Co sa tyka nakupu, tak skus napisat Gabovi (TichePC):
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =2&t=29601 , snad vie urobit nejaku fajnu cenu pri takomto kompletnom nakupe HW. A to nehovorim o pristupe k zakaznikovi a pripadnej RMA, ktore su na dost vysokej urovni