kedže Corsair AX je preznačený Seasonic X tak ánosimpson napísal:mám to teda chápať tak že aj CORSAIR AX650W vie bežať pasívne ako X-660 ?

corsair tam robí iba kozmetické úpravy
kedže Corsair AX je preznačený Seasonic X tak ánosimpson napísal:mám to teda chápať tak že aj CORSAIR AX650W vie bežať pasívne ako X-660 ?
čože? ak sa fan zapína pri 70C, tak vieš aké fajné teplo musí ísť do tej skrinky z toho zdroja? to čo bol za nápad?Courage_SK napísal:ako už bolo spomenuté vetrák sa krúti až od 70C
Sám sa odcitujem STENLY3 Superflower - dovolím si povedať, že po stránke kvality a súčiastok je model http://www.tichepc.sk/Super-Flower-SF-5 ... l?arg1=001 jeden z naj zdrojov. Po stránke ripple noize, rôznych šumov dopadol lepšie ako hore spomínané značky, reguláciu nemá podľa záťaže, ale podľa teploty tj. až keď sa zdroj nahreje na 70C začne ventilátor točiť a to naozaj pomaly a nepočuteľne (nepodarilo sa mi to ale ani pri extra tichej zostave s 2500K a GTX680 aj tam bol pri hraní zdroj vlažný/teplý ale nie horúci).
Tento Cougar som vlastnil, no ventilátor bol pre mňa hlučný. Neskôr som ho vymenil za Super Flower a od vtedy som maximálne spokojnýzeleny_vlk napísal:a ten COUGAR GX 600 je na tom ako co sa tyka tichosti? lebo pozeram, ze ma ucinnost 93% od 20% zatazenia - to je len podla vyrobcu alebo je to aj realne?