Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
orange
ani si tam nemal ist, zbytocne sa naser*s. Normalne by som ten telefon hodil na reklamacku a nech si s nim robia co chcu. 3 x a vratia prachy. Podla mna tam mas nieco domrvene. Orange SW upravuje, tak by som sa necudoval keby nieco zmrvili
naco ROOT? to zariadenie ma fungovat aj bez toho. Mna ako zakaznika nezaujma ze v orange su prihriaty a nevedia co robia ked zasahuju do ROM. Kupim telefon tak ho chcem pouzivat a nie ho rootovat a potom flash ROM. Potom vsetci nadavaju na android , ze je zasekany, mrzne, ked sa do ROM sere nejaky operator co nevie co robi, hlavne ze pri starte tam nabehne posra*y pomarance alebo fialove cachre machre. Normalne sa neondit s nim , hodit ho na reklamacku a nech sa s nim trapia. Uz nevravim ze ho ma rootnut ak chce flashovat z vlastnej vole, ale isto by som neflashoval nove zariadenie ze orange nevie spravit ROM
ja netvrdim,ze to nema fungovat...jasne ze musi aj bez toho..... ,inak tiez som mal problemy s pozerani TV v mobile odvtedy ako presli na WOW.Potvrdili mi to aj v pomaranci.Ale teraz uz to vsetko ide OK.
- v pomaranci som s novym telefonom dostal aj novu sim kartu (staru nestrihaju, racej vydaju uplne novu)
- nemoze to s tym suvisiet??? ze nanej bola blbo nadefinovana sluzba?
- takze 10 dni je pokoj, vsetko funguje ako ma....
- prestalo to chvilku po navsteve v predajni v Avione, drejme vieco prestavili v systeme/daco resetli/boch vie co ine.........