Zosik (v tvojom pripade AVR) nekupuj na zaklade udavaneho vykonu na internete. A uz vobec never tomu co o produkte napise web ako nay apod.
Napr. v tom tvojom linku Nay uvadza vykon 180w/kanal, pricom neuvadza pri kolko Ohm. Ked trochu popatras zistis ze tento vykon je udavany pri 6 Ohm a ze pri 8 Ohm ma vykon uz len 135W
http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=TX- ... ceiver&p=s
Okrem toho samotni vyrobcovia zvyknu prikraslovat/sprisnovat tieto udaje podla toho aki su seriozni, cize to treba brat s hodne velkou rezervou.
Pre ilustraciu, tento tyzden som si bol vypocut tento poctivo spraveny zosik s povodnou cenovkou 20.000 USD
http://www.accuphase.com/historys/p-1000_e1.htm
pre ktory vyrobca udava vykon "len" 125W/kanal pri 8 Ohm, ale garantujem ti ze keby si ten zosik pustil trochu hlasnejsie tak prinajlepsom len vystrelia membrany z bedni.
Repro 5.1 + A/V Receiver
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Repro 5.1 + A/V Receiver
Ako mi chces povedat, ze udaje o AVR365 su scestne?
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
neblaznite s tymi watmi
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
"Waty" si date akurat do usi pri plnom vyuziti zosiku
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Takze zostava doma rozlozena samozrejme predtym oskusana na predajni. Je to uplne ina dimenzia. Stlpy hraju krasne aj bez subu ale ten sub tam tomu da riadnu stavu...trasie sa cely obyvak. Treba sa ale najprv zonamit s receivrom lebo je to ako druhe PC a poriadne to nastavit. Stacilo mi ked som si pustil Nothing Else Matters v DTS-HD MA.
//edit. Zopar foto zo vcera. bolo to fotene mobilom pre kratkost casu takze sorry za kvalitu
//edit. Zopar foto zo vcera. bolo to fotene mobilom pre kratkost casu takze sorry za kvalitu
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver