Bojové športy

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00

Re: Bojové športy

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

ako spieva landa Devět milimetrů důraznejch argumentů skoda ze take zakony su na svk ake su :D
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
Ondro1
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 29. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Ondro1 »

Ale sú učitelia len ich treba hľadať. ;) Najlepšie spravíš pre sebaobranu, ak sa prihlásiš do armády :D A je jedno, či sa dáš na Systemu, Kravmagu, alebo iné "moderné" bojové a sebaobranné systémy, koniec-koncov je to stále to isté, v podstate len trochu upravené a okresané staré bojové umenia - kungfu, karate, aikido... Všetko to tam je/ved z nich aj vychdzaju/.
Naposledy upravil/-a Ondro1 v Pi 24. Aug, 2012, 00:32, upravené celkom 2 krát.
We'll bang, ok?
AmOK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 25. Júl, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa AmOK »

amd_sk napísal:Na slovensku nie je žiadny šport dobre rozvinutý, niesu nato ani extra učitelia, všetci to skorej berú ako šport, nie ako umenie.
Pred pár mesiacmi sme mali reprezentačné sústredenie, prišli sem učitelia zo zahraničia, a to čo ma učili naši učitelia a tí zahraničný bolo niečo iné, v tedy sa dá pochopiť ten šport a všetko o ňom.
Môžem poveď že som stál proti asi 65 ročnému Okinawskému majstrovi a šancu som teda nemal :laugh:
Svata pravda. Prave preto je lepsie obehat co najviac treningov, pozriet si priebeh, majstra, co skola, ziaci dokazali, atd..
K tomu kam to smeruje a aku to ma uroven ti staci debata s par ziakmi..
Nie je podstatne aky druh umenia, ale sportu to nakoniec bude, ale aby to malo uroven a predpoklad dalsieho rozvoja. Inac su to len vyhodene peniaze za "zarucenu skolu". PR znesie vsetko, realita byva uplne niekde inde.
Ucitel, ktory ta nepusti bez prihlasky a zaplatenia poukazky sa pozriet na ich trening stoji za h..., aj cela jeho "skola".

Kamarat chodil na Aikido v BA. Neviem ktora skola, ale bol nadseny. Po treningu meditacia, debata pri sake, seminare, vylety.. Kazdu chvilu tam bol nejaky skutocny, pan majster. Z holandska, francuzka, japonska.. Co som teraz chvilku googlil, tak mozno to bolo toto. Syn chodil inam, konkretne k tomuto ucitelovi. Nebolo to zle, nejaku tradiciu aj uroven ta skola ma, len moj syn nema vydrz... :D Mozno to bolo na neho moc skoro.. :red:
A mozno len nevedel, co hlada a chce.. ;)
Laro22
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34

Príspevok od používateľa Laro22 »

super tema, ja som vzdy chcel chodit na Muay Thai ,ale neviem si najst cas alebo odvahu :red: ,nedaleko trenuje Rudolf Durica, nevem preco ale tento sport sa mi z bojovych paci najviac
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
yNo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20

Príspevok od používateľa yNo »

ja som asi pevne rozhodnuty, ze bud Krav Maga alebo spetznas. Len to druhe spominane nejak neviem najst, takze asi skoncim na Krav Mage :) Mate niekto skusenosti s KM v BA/PK?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
amd_sk
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ut 12. Feb, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa amd_sk »

v PK iba s karate a kickboxom a môžem iba odporúčať. Ten klub dal mne vela ale aj ostatným a preto máme krásne výsledky ;) nie len na slovesku, ale aj na europe a svete
Spoiler: ukázať
PC:
CPU:
AMD Ryzen 7 5800x + NZXT Kraken X62 + Noctua
MB:
MSI Mortar MAX
RAM:
Kingston HyperX 2x8GB 3600mhz CL17
SSD:
Samsung Evo 1TB + Samsung EVO 500GB
HDD:
WD Blue 4TB 5400rpm