To Forpsi vyzera fajn, asi to bude favorit a medzi forpsi a webos sa rozhodne.
Tak ako cakal som od Antiku nejaku znalost, teraz koli 3-5 eurovemu servru mesacne nebudem behat autom po ISPckaroch osobne prejazdim viac ako ten server stoji
Ozaj mi slo len o to najst mozno nieco slovenske a drzat to tu ale co uz, ked na nic nenatrafim no stress.
Hlavne ten uptiime nech je ~100% a vsetko naporiadku.
U Forpsi mam ten 1€ VPS a zial musim povedat, ze az tak spokojny nie som, no za tu cenu asi nic ine clovek nenajde.
Ono ani nie je problem v HW, ale vyzera to tak, ze maju dost casto DDOS utoky (toto mi povedali pri 1. staznosti, dalsich X- som neriesil, na dalsiu mi povedali, ze technik tam je len do 16tej a tie problemy sa vyskytuju pomaly kazdy den po 18tej).
Btw... bezi mi u nich TS3 server.
Ako pisem, mam tam ts3 server (nikdy viac ako 10 ludi, vacsinou 4) a proste zacne sekat hlas. V tom momente ked sa snazim dostat na server cez putty tak to trva neskutocne dlho, no ked sa podari restart tak o chvilu to blbne zas.
Naposledy mi aj pisal technik, ze to mose vytazovat to tsko, ale to by som nemal problem pripojit sa aj na server. Na otazku ci sa da blokovat pristup z mimo eu som odpoved nedostal
J mam na tom weby databázy a nonstop mqtt server plus node js....generujem tam.niekolko tisíc správ za hodinu. Nikdy som nemal výpadok alebo co i len najmenší problém
Stale je to tak ako to bolo. "* Mesačná cena 1 € + DPH za službu „Cloud VPS – Server Smart Small“ je platná iba pre aktivácie a obnovenia služby v datacentre DE1. Nové aktivácie služby „Cloud VPS – Server Smart Small“ v ostatných datacentrách infraštruktúry FORPSI Cloud budú účtované za 2,79 € + DPH mesačne."
//EDIT Tak nie. Vyradili odtial CZ1. Kazdopadne mne stale ukazuje cenu za moj 1€