robil si wipe, ako napisali vyssie? v pripade ze tam pchas neofiko ROM, tak sa ani nerozbiehaj s nejakymi brutalnymi nastavovackami, nakolko ti nik negarantuje ze vsetko pojde aj po case OK. Sam som to zazil nie raz.newmi napísal:telefon funguje normalne, az teda na to ze obcas strati to spojenie. Pol roka tomu nic nebolo, dokial som nedal ICS, resp inu sim, preto predpokladam, ze by to mohlo mat suvis s tym.
Pretoze tu nemas co riesit, bud to ide, alebo nie a pokial mas vsetko nastavene dobre a neni chyba u operatora, tak ostava len vylucit vsetky mozne problemy u teba. Ci je to HW/SW alebo ROM problem zistis po reflashi telefonu a hned budes vediet na com si. Telefon neni PC, zabudni ze ho budes diagnostikovat a riesit podobnym sposobom.newmi napísal:Mam vsetko pekne ponastavovane aby som mal max pohodlie a hladam riesenie ci je mozne obist brutalne cesty ake tu boli navrhnute. Co na tom shiro nechapes?
Netrep, ze s tym nechcem nic spravit, za to ze odmietam jedno radikalne riesenie, ktore beriem ako uplne poslednu moznost. To ako keby si niekomu komu nejde obcas net na PC poradil, sformatuj disk a nanovo nainstaluj windows
A, ano, ak mi na pc blbne net a nepomaha napr reinstall ovladaca sietovky, hned robim reinstall a neserem sa tyzden so skusanim kadecoho, pretoze "co keby". Potrebujem funkcne PC, ktore mam znova nahodene za ovela kratsi cas (cca 1-2h), len si musi clovek spravit v tom system.
Podobne sa to da aj s telefonom. Nie tak dobre ako s PC ale da sa.