Microsoft Surface
Re: Microsoft Surface
Dobrá rada - určite ber aj s klávesnicou (budeš ju potrebovať aj keď ju nechceš), lebo zohnať ju samotnú je dosť drahý špás potom.
.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Čiže ty nemáš Surface Pro, ale ARM verziu (ak som dobre pochopil).Snake napísal:... cez RemoteApp si rozbeháš aj klasické x86 apps (Photoshop, a pod.).
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Čiže máš ARM. A nie sú tie klasické x86 aplikácie cez ten RemoteApp nejako výrazne spomalené alebo také čosi?Snake napísal:...ia32 surface som nechcel, aj ked som sa hral s predprodukcnym modelom, nezaujal ma, ..., ja som chcel tablet
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Je to v podstate RDP (AppV sa chystá), takže všetko záleží na tom akú máš konektivitu, doma kde mám server a gigabit je odpoveď jasná
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Snakeboy: ved sprav nejaku peknu recenziu, fotecky, jake softy na tom idu atd urcite by to zaujimalo viacerych
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Surface má prvý reinštal za sebou teda teraz sa robí, som vedel že sa tých systémových fajlov nemám chytať
PS: čakám na type cover, ptoom by som spravil recku
PS: čakám na type cover, ptoom by som spravil recku
.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
_Mato_ napísal:Skoda, ze Surface nie je oficialnou cestou dostupny aj na nasom trhu. Po sviatkoch skusim Ebay, snad sa mi podari zohnat jeden kusok za rozumnu cenu.
Takze sa konecne aj ja pripajam do "rodiny" majitelov Surface. Trvalo to sice dlhsie ako som povodne predpokladal, ale nakoniec sa zadarilo . Docestoval ku mne z Ameriky spolu s touch coverom.
Hned na uvod som riesil drobny problem. Wifi karta v Surface mi nevidela moju siet (resp.router). Pritom ostatne okolite siete, resp.wifi z telefonu (pri zdielani netu) boli dostupne. Po jemnom laborovani som prisiel na to, ze wifi karta nevidi vyssie kanaly ako 11 (mal som nastaveny 13). Po zmene uz frci vsetko v pohode.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Preco by som mal chciet toto a nie Android/iPad? RT je zevraj slaby a PRO vydrzi na baterku malo a fany mat na tablete mi pride crazy a to ze je PRO akoze na serioznu robotu mi nehovorte, seriozna robota na 10" displeji ... pomlcim no
edit by 369.....I am your father !
Seriozna robota = potrebujes plnohodnotny win, napr. na uctovnictvo, platobne prikazy do banky. Kamos to dost vyuziva. Sice nema Surface, ale nejaky Asus alebo Acer s Win 8. Doteraz to riesil cez Galaxy Tab, kde mal remote desktop a wake on lan, co bolo dost neprakticke cakat, kym zobudil PC v kancli a potom cez dotykovu klavesnicu tukal do displeja udaje.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Mas pravdu, to tvoje zevraj...pomlcUrSuS napísal:Preco by som mal chciet toto a nie Android/iPad? RT je zevraj slaby a PRO vydrzi na baterku malo a fany mat na tablete mi pride crazy a to ze je PRO akoze na serioznu robotu mi nehovorte, seriozna robota na 10" displeji ... pomlcim no
.
normalne sa pytamSnake napísal:Mas pravdu, to tvoje zevraj...pomlcUrSuS napísal:Preco by som mal chciet toto a nie Android/iPad? RT je zevraj slaby a PRO vydrzi na baterku malo a fany mat na tablete mi pride crazy a to ze je PRO akoze na serioznu robotu mi nehovorte, seriozna robota na 10" displeji ... pomlcim no
ne, nepytas.. hodnotis to stylom jedna babka povedala.
co ste vsetci taky utlocitny...lacikaboss napísal:ne, nepytas.. hodnotis to stylom jedna babka povedala.
ak sa bavime o RT, tam som zaujaty takze nic
ten PRO pokial ja viem, tak promuju ako nahrada notebooku, myslite si to? Plny win ma svoje evidentne vyhody ale brali by ste to ako tretie zariadenie alebo nahradu notebooku? Aj ked podla mna baterka nic moc (haswell?) a hlavne cena, tisic euro za surface...
aj ked win8 ma podla mna najlepsi tablet layout, multitasking atd, som zvedavy co prinesie tomu haswell, ale tak ceny musia spustit tiez