Microsoft Surface

Všetko o notebookoch, PDA, tablet PC ich problémoch...
Používateľov profilový obrázok
Snake
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00

Re: Microsoft Surface

Príspevok od používateľa Snake »

Dobrá rada - určite ber aj s klávesnicou (budeš ju potrebovať aj keď ju nechceš), lebo zohnať ju samotnú je dosť drahý špás potom.

.
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Snake napísal:... cez RemoteApp si rozbeháš aj klasické x86 apps (Photoshop, a pod.).
Čiže ty nemáš Surface Pro, ale ARM verziu (ak som dobre pochopil).
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
Snake
VIP
VIP

písal som to na predošlej strane :)

.
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45

Príspevok od používateľa Shatterhand »

Snake napísal:...ia32 surface som nechcel, aj ked som sa hral s predprodukcnym modelom, nezaujal ma, ..., ja som chcel tablet :-)
Čiže máš ARM. A nie sú tie klasické x86 aplikácie cez ten RemoteApp nejako výrazne spomalené alebo také čosi?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
Snake
VIP
VIP

Je to v podstate RDP (AppV sa chystá), takže všetko záleží na tom akú máš konektivitu, doma kde mám server a gigabit je odpoveď jasná :-)

.
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

Snakeboy: ved sprav nejaku peknu recenziu, fotecky, jake softy na tom idu atd :) urcite by to zaujimalo viacerych :)
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Snake
VIP
VIP

Surface má prvý reinštal za sebou :D teda teraz sa robí, som vedel že sa tých systémových fajlov nemám chytať :D

PS: čakám na type cover, ptoom by som spravil recku :-)

.
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

_Mato_ napísal:Skoda, ze Surface nie je oficialnou cestou dostupny aj na nasom trhu. Po sviatkoch skusim Ebay, snad sa mi podari zohnat jeden kusok za rozumnu cenu.

Takze sa konecne aj ja pripajam do "rodiny" majitelov Surface. Trvalo to sice dlhsie ako som povodne predpokladal, ale nakoniec sa zadarilo :-). Docestoval ku mne z Ameriky spolu s touch coverom.

Hned na uvod som riesil drobny problem. Wifi karta v Surface mi nevidela moju siet (resp.router). Pritom ostatne okolite siete, resp.wifi z telefonu (pri zdielani netu) boli dostupne. Po jemnom laborovani som prisiel na to, ze wifi karta nevidi vyssie kanaly ako 11 (mal som nastaveny 13). Po zmene uz frci vsetko v pohode.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

fotky? recenzia nic ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
UrSuS
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ut 10. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa UrSuS »

Preco by som mal chciet toto a nie Android/iPad? RT je zevraj slaby a PRO vydrzi na baterku malo a fany mat na tablete mi pride crazy :D a to ze je PRO akoze na serioznu robotu mi nehovorte, seriozna robota na 10" displeji ... pomlcim no
edit by 369.....I am your father !
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Papek »

Seriozna robota = potrebujes plnohodnotny win, napr. na uctovnictvo, platobne prikazy do banky. Kamos to dost vyuziva. Sice nema Surface, ale nejaky Asus alebo Acer s Win 8. Doteraz to riesil cez Galaxy Tab, kde mal remote desktop a wake on lan, co bolo dost neprakticke cakat, kym zobudil PC v kancli a potom cez dotykovu klavesnicu tukal do displeja udaje.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
i5-12400F ♦ 32 GB RAM ♦ RTX 4070 SUPER 12 GB
Snake
VIP
VIP

UrSuS napísal:Preco by som mal chciet toto a nie Android/iPad? RT je zevraj slaby a PRO vydrzi na baterku malo a fany mat na tablete mi pride crazy :D a to ze je PRO akoze na serioznu robotu mi nehovorte, seriozna robota na 10" displeji ... pomlcim no
Mas pravdu, to tvoje zevraj...pomlc

.
UrSuS
Nový používateľ
Nový používateľ

Snake napísal:
UrSuS napísal:Preco by som mal chciet toto a nie Android/iPad? RT je zevraj slaby a PRO vydrzi na baterku malo a fany mat na tablete mi pride crazy :D a to ze je PRO akoze na serioznu robotu mi nehovorte, seriozna robota na 10" displeji ... pomlcim no
Mas pravdu, to tvoje zevraj...pomlc
normalne sa pytam
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa lacika »

ne, nepytas.. hodnotis to stylom jedna babka povedala.
UrSuS
Nový používateľ
Nový používateľ

lacikaboss napísal:ne, nepytas.. hodnotis to stylom jedna babka povedala.
co ste vsetci taky utlocitny...
ak sa bavime o RT, tam som zaujaty takze nic :laugh:
ten PRO pokial ja viem, tak promuju ako nahrada notebooku, myslite si to? Plny win ma svoje evidentne vyhody ale brali by ste to ako tretie zariadenie alebo nahradu notebooku? Aj ked podla mna baterka nic moc (haswell?) a hlavne cena, tisic euro za surface...

aj ked win8 ma podla mna najlepsi tablet layout, multitasking atd, som zvedavy co prinesie tomu haswell, ale tak ceny musia spustit tiez

Návrat na "Mobilné PC"