One X ma lepsie spracovanie, no s3 ma krajsi display, podla mna.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
no ako ja ho chcem využivať najma na pracu internet, hry...a čo som pozeral tak s3 viťazi či už pri praci napr. internet, ale aj pri hrach... a keďže chcem hrať, budem mať v mobile novšie hry, ktore maju aj po 1,5 GB...a keď si tam chcem dať ešte hudbu alebo nejake subory, na one X sa mi to nezmesti, kdežto do s3 si dam SD kartu....a viem že one x má lepšie spracovanie, osobne sa mi oveľa viac páči design one x...ale zase nemôžem pozerať len na design keď funkciami je asi lepší s3....a je fakt že viacero ľudí tvrdí že s3 pôsobí plastovo....ale to by snáď až tak nevadilo...aj tak by som si asi dal kryt naňho...takže teraz fakt neviem, je to niečo v prospech s3 a niečo pre one x...
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A chromax.black |GPU: ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER O16G |RAM: Corsair Dominator Titanium EXPO - 32GB DDR5 6000 MHz CL30 |MB: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI |M.2 SSD: Samsung 990 PRO 2 TB |Zdroj: MSI MPG A1000G PCIE5 1000W |Case: Fractal Design North XL Chalk White TG Clear |Monitor: 4K 27" HP OMEN 27k 144Hz + FullHD 24.5" Acer Predator X25 360Hz |Myš: Logitech PRO X Superlight + Logitech MX Vertical |Klávesnica: Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile + Logitech Ergo K860 Wireless Split |Slúchadlá: Beyerdynamic DT 990 PRO (250 Ohm)
SW ma lepsi samsung o tom sa bavit nemusime. Mal som skusenost so sense a je to hrozny spomalovac.
K tomu krytu..ano posobi lacnym dojmom ale das na nho obal a problem je vyrieseny.
Procesorovy vykon je vacsi v Exynose cize S3. HW tlacidlo plastovo neposobi. Pre mna je lepsie kedze SW tlacidla stlacis ani nevies ako to je nevyhoda
aj napr. na s3 sa mi pači ten horny panel upozorneni, kde je napr. bluetooth, wifi atď. a u one x som to nevidel....a čo sa tyka napr. tej xperie z tak ono to je brane z orangeu, a tam to v ponuke nie je, a myslim že v dohľadnej dobe ani nebude, takisto ako htc one...ale zase napr. to htc one x pri pozerani internetovej stranky a zazoomovani ohraniči text aby sa zmestil na display a aby sa dalo čitať iba zhora dole, aby sa nemuselo pohybovať aj do bokov, čo sa mi veľmi pači, a zase toto s3 nema
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A chromax.black |GPU: ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER O16G |RAM: Corsair Dominator Titanium EXPO - 32GB DDR5 6000 MHz CL30 |MB: MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI |M.2 SSD: Samsung 990 PRO 2 TB |Zdroj: MSI MPG A1000G PCIE5 1000W |Case: Fractal Design North XL Chalk White TG Clear |Monitor: 4K 27" HP OMEN 27k 144Hz + FullHD 24.5" Acer Predator X25 360Hz |Myš: Logitech PRO X Superlight + Logitech MX Vertical |Klávesnica: Corsair K70 RGB MK.2 Low Profile + Logitech Ergo K860 Wireless Split |Slúchadlá: Beyerdynamic DT 990 PRO (250 Ohm)
a tak napriklad v t-mobile ju uz maju, takze ju ocakavam aj v orange .
a to s tym ohranicenim textu.. opera to robi na kazdom telefone to zalezi od prehliadaca, nie od mobilu
Vyhoda S3 ze notifikacna dioda rozlisuje upozornenia z facebooku,neprijate hovory,novu sms kazde ibou farbou
Zalamovanie textu ti vyriesi kazdy browser z playstore.
Naposledy upravil/-a backy6 v Ne 03. Mar, 2013, 18:26, upravené celkom 1 krát.