Chalani ti radia dobre, nemusim sa im do toho miesatJ_an_o napísal:tak kyselinka porad mi ty teda
BTW, v prvom rade by som sa zbavil tej dvojjadrovej pi*oviny a zobral nieco normalne a nie to este uvazovat o kupe dalsej
Cize GD55 + 3570K/3770K + slusny cooler, by bolo asi najidealnejsie riesenie. Co sa tyka OC, tak zalezi na aky kusok natrafis. Pri SB/IB nema doska az taky zavratny podiel na OC, hlavne aby mala chladene mosfety. Vsetko je to o vybave a to si musis ty popozerat, ze co potrebujes a vyuzijes na danej doske.
Tych 200Mhz lepsie OC na asuskach by som moc netvrdil, je to diskutabilne. Ked ta nepusti samotne CPU, tak sa mozes aj na hlavu postavit a viac ti neda. Skor by som povedal, ze rozdiel v OC na roznych doskach je tak 0,01-0,04V na dany takt, co ti moze urobit tak 100Mhz naviac...aj to zalezi od samotneho kremiku, niekde to moze byt 0. Samozrejme potom zalezi ci ides uz za danu hranicu, kedy je skalovanie horsie, alebo si este pod nou...
A ci to stoji za priplatok 50-100€ je na zvazenie
Mno a o tych MSI doskach si kusni do jazyka, na sc1155 ich tu ma vacsia polovica fora a nestazuju si
Skrinku neviem aku si predstavujes, osobne som netopier, takze tie pokusne tenkostenne, neodhlucnene a nebodaj kolotocarske hovadiny ja nepreferujem. Cize zalezi co sa paci tebe, ale casom zistis, ze nie je nad strohy, elegantny a hlavne funkcny dizajn
R4 je fajn skrinka, osobne by som inu ani nechcel, no nie je prave najmensia. GK sa ti tam zmesti s prehladom, kedze vrchny kos sa da vymontovat. Mal som v nej referencnu HD5970, ktora je +- rovnako dlha ako HD6990.
Asi tolko z mojej strany...