Dopredu sa ospravedlňujem za OT, ale tentokrát to už proste nevydržím, musím
uplink napísal:čo sa týka Samsungov, zbytočné sa hádať na fóre kde 90% ľudí fičí na pochybných značkách ako je Samsung, MSi
Áno je to zbytočné, lebo keďže ako píšeš je toto fórum plné Samsung ssd a MSI MB (ako vidíš aj môj prípad) a podľa všetkého je s nimi vynikajúca spokojnosť (nevravím, že sa nenájdu výnimky/problémy), tak na tom asi niečo bude hmm
Ďalej si behom týždňa už druhý (asi preto som to už teraz nevydržal), ktorý sa mi tu snaží v niečom natvrdo natlačiť do hlavy svoje "rozumy"... snažím sa ja tebe natlačiť že je Intel 520 nanič, nie, tvoj názor ti neberiem, len konštatujem (tak ako aj tu niektorý ďalší), že Samsung 840Pro je podľa mňa výrazne lepší. Ty si svoj názor vyjadril/odporučil si, tak ako aj ostatný, tak načo sa k tomu istému dokola znova vraciaš (ešte k tomu si sám povedal, že je to zbytočné)
Tu je to pre Vás božstvo, lebo tieto značky vedú [len] v sysntetických benchmarkoch, avšak kvalita je úplne v péčku.
a s touto vetou si to už totálne zabil

...nevyjadrujem sa
Keď si ty druhým komentoval tie zostavy, tak si rypnem trochu aj ja...Vieš, niektorý tu aj pozerajú na porovnanie cena/výkon, tak si určite nekúpia extreme oc dosku od GigaByte na SB/IB o ktorých je ešte k tomu vo všeobecnosti známe, že posledné generácie na SB/IB sú dosť problémové (myslím to vo všeobecnosti, nie na ten tvoj konkrétny model) a ktorá je vo všeobecnosti na tieto čipy už aj tak nanič (výrazné výhody má až pri extrémnom taktovaní, čo nevravím, že nerobíš) a pre bežné oc do 4,5-5GHz je to z veľkej časti úplne vyhodené €. K tomu mať radič a dva 240GB SSD keď pritom bežnému užívateľovi (aj mne a to robím aj s Photoshopom, Sony Vegas a dosť Solid) úplne postačí na systém, programy a hry 240/256GB a beztak je maximálne spokojný s rýchlosťou... mne úplne stačí ako píšeš črep MSI GD65 a som maximálne spokoný
Takže toľko môj názor, nič proti tebe nemám, verím, že máš veľké skúsenosti a vedomosti v oblasti IT, len sa zamysli nad tým, čo som napísal a ako tie vedomosti posúvaš ďalej...peace
...ak ak by ťa aj napadlo ešte ďalej sa k tomu vyjadrovať, kľudne, ja už sa ale k tomu vyjadrovať nebudem, svoj názor som povedal
K téme, ak máte niekto skúsenosti s tými mSATA konektormi u Lenova, aj mňa by to presnejšie zaujímalo, lebo to mám tiež vo svojej B580...