Bavim sa o tom že ja keby si dam stahovat niečo tak je mi jedno kolko stahuju ludia okolo mna ale stále mam svojich 95MBit...o tom hovorím... Mne to na 40-60 neklesne....

mam netbook N2800 atom, 2GB ram, 320GB asi 5400hdd. win7 mam ultimate a to mi to asi brzdi, a co mi robiv pozadi trafic? to by som rad zistiliOio napísal:
podľa mňa mu to nestíha hw zasvinený os pomalé disky alebo mu niečo robí traffic na pozadí o čom nevie ...
v tomto prípade pomalý hw ... ide ten speedtest.net plynule ? či to skáče trhano ? tipujem že to skáče trhano atď. ... zožeň si poriadny notebook alebo pc ... nezabúdaj že ten test je dosť záťaž na hw keď to má za takú chvíľu otestovať 100mbit ... a tak isto môže byť server na ktorom testuješ preťažený ...stefan.koval napísal:mam netbook N2800 atom, 2GB ram, 320GB asi 5400hdd. win7 mam ultimate a to mi to asi brzdi, a co mi robiv pozadi trafic? to by som rad zistiliOio napísal:
podľa mňa mu to nestíha hw zasvinený os pomalé disky alebo mu niečo robí traffic na pozadí o čom nevie ...