Nikto neskúša flaming

Gigabyte to žiaľ posral od uvedenia Socket 1155 / 2011 kde žiaľ šetril kde nebolo treba. Samozrejme nastala náprava, ale neviem ako my niekto vysvetli, že podpora napr. zo strany aktualizácie BIOSu je tak skvelá, že na jednu z TOP dosiek pre mATX od GB nahodí oficiálny BIOS, ktorý akosi nefunguje ako má, seká sa v hrách a nový BIOS hodia na stránku po týždni...ak by to bola BETA mam to u zadku ako sa vraví, ale takto ani náhodou. Druhá vec, čo mi prešla doska pod rukou od GB pri 1155 Sockete to malý, alebo veľký problém. Na zopár z nich bol problém nahodiť korektne BIOS (ten je tak či tak otrasný, pomalý a reaguje na moje povely ako keby...škoda reči), zopár z nich dodnes nejde korektne z určitými AMD grafikami (dosky boli na RMA vraj v poriadku, ale tak ja som ich otestoval tak, že v poriadku nie sú, dokonca som mal u seba rovnaké verzie daných grafík, aj staršiu verziu danej grafiky - modelu). No a vzhľadom na počet GB dosiek je tých prúserov strašne veľa a to som ešte len začal.
Servis je poslednú dobu u GB samá oprava - čo beriem, ak to opravia na úrovni nie je problém, ale to nie ONI to opravia/vymenia súčiastku tak, že fošnu pretestujú v idle, nie záťaži kde sa po 20min súčiastka poberie do večných lovíšť kde jazdí Vinetu a Old Shatterhand...ok tak posielame 2x kde opätovne ako prvý krát zdôrazňujem po výmene súčiastky OTESTOVAŤ v zátaži...samozrejme toto sa deje ešte 2x, môj čas v prdeli, zákazník na nervy a samozrejme mu beriem ASUS, ktorý ide ako švajčiarske hodinky dodnes...GB som sa ešte naťahoval ale nakoniec dali dobropis. A takých prípadov je viac X58-UD3 cca 3x reklamovaná a pokiaľ viem 2x sa opakoval rovnaký problém a fošňa nejde dodnes ok.
Gigabyte bol fajn pri sockete 1156 tam ak sme mali 1-3 reklamácie tak ok, ASUS ich mal vtedy dosť a preto som ich do kompov ani nenavrhoval. Pri S1155, ktorý sa už nejaký ten rok robí dávam výhradne ASUS, sem tam ASROCK a zatiaľ čo sa ASUS 1155 týka žiadna RMA.
Prvá RMA ASUS je pri Socket 2011 X79 default model, totálne spáleny EPS12V konektor (konektor konca EPS12V zo zdroja sa v tej samici na doske roztavil), okrem toho v sockete boli 2x piny nie korektne v rade (ale zničene neboli). Doska za 8 prac. dni v povodnom stave...konektor vymenený, doska šlape

.
Takže tak k tomu flame a GB ..