Apple iPad Mini 2
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Apple iPad Mini 2
ja som mal v rukach androidove tablety a bola to katastrofa... nic ine ako ipad by som uz nekupil...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
premyslal som nad nexus7 ale ten tucny ramik okolo displaya ma uplne odradil!
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Toman, kedze uz viem co je to iPad, myslim ze budem mat podobny nazor ako Ty, kedze Android fon mam a cca viem ze tablet bude to iste len vo vacsom.
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
to je blbost. Vyskusaj na novo flashnuty nexus 7 a ipad mini, uvidis, ze ipad mini nebude stihat nexusu. Po case sa to spomali, nevim ci nieco s pamatou alebo sa zahltia.
quick: na ten ramik sa da v poho zvyknut..
Uvidime novy suboj ipad mini 2 vs Nexus 7 LTE
quick: na ten ramik sa da v poho zvyknut..
Uvidime novy suboj ipad mini 2 vs Nexus 7 LTE
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Aky HW ma ten Nexus? Klasicky Nexus co stoji 220€ bez 3G a 300€ s 3G? Neverim )
Druha vec je, ze iOS mi pride lepsi ako Android..
Aj format iPad mini mi vyhovuje viac, ako sirokouhly format.
Druha vec je, ze iOS mi pride lepsi ako Android..
Aj format iPad mini mi vyhovuje viac, ako sirokouhly format.
-
- Pokročilý používateľ
ja nehovorim,ze sa neda zvyknut ,ale ked si nieco kupujem tak preto ,ze sa mi to paci a nie preto aby som si na to zvykal
androidy mi celkovo pridu ,ze sa sami zahltia a nevedia si pomoct... ip4s som mal cca pol roka a mozem povedat,ze isiel stale tak isto, okrem toho,ze mi ako novy hned zamrzol,a odvtedy nic
androidy mi celkovo pridu ,ze sa sami zahltia a nevedia si pomoct... ip4s som mal cca pol roka a mozem povedat,ze isiel stale tak isto, okrem toho,ze mi ako novy hned zamrzol,a odvtedy nic
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Taky isty nazor mam aj na na Androidy.. vzdy po polroku to uz dospelu k tomu, ze musel ist Hard Reset, a nainstaloval som opatrne len min. aplikacii a vsetko co som predtym mal som vyberal co som vobec pouzival
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
felipe vyskusaj dlhsie a uvidis, dlho mam same iphony, dokonca som ich par servisoval a opravoval, ale co sa tyka HW oproti nexusu, kde ipad mini ma HW z predoslej generacie regular ipads 3.
Ak bude ipad mini 2 s HW ako uvadzate a za 250E, tak nebude dovod kupovat nexus 7 LTE.
Takisto ako dosrali iphone 5, cakam na 5S, ale nikto neviem ako bude vyzerat, dufam ze nespravia zase len o centimeter dlhsi a este z lacnejsich materialov
Ak bude ipad mini 2 s HW ako uvadzate a za 250E, tak nebude dovod kupovat nexus 7 LTE.
Takisto ako dosrali iphone 5, cakam na 5S, ale nikto neviem ako bude vyzerat, dufam ze nespravia zase len o centimeter dlhsi a este z lacnejsich materialov
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
iPad Mini 2 - teda súčasná generácia s Retina rozlíšením, lepším CPU a väčšou RAM za cenu Nexus 7 - to by bol super dôvod, prečo ísť do minička a nie do nexusu. Konkurencia je sviňa a je na všetkých frontoch, nie len u najdrahších. každopádne, som zvedavý, nakoľko sa naplnia špekulácie a čo bude nakoniec pravda
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Ak bude iPad Mini 2 stat do 299 bude to super cena. Avsak, stale bude bez 3Gcka, za to sa bude priplacat dalsich 100-150€, a za 300e clovek moze mat Nexus s 3G. A dnes je premna zariadenie bez 3G vo velkej vacsine pripadov velmi malo pouzitelne. Ano, doma to je skvele, ale tablet je skor o tom, aby to slo vsade. A wifi dnes vsade zdaleka nieje Ale, ak bude iPad Mini2 mat Retinu a s 3G vyjde do tych 400e tak ho vezmem. 1dnotka stoji 440€ s 3G a to je moc.
-
- Pokročilý používateľ
realne naco priplacat za 3G?
v krizovej situacii ked budes potrebovat ist na net a nemas wifi si na kazdom lacnejsom telefone vytvoris wifi spot a nemas problem
cize v tomto by som skutocne problem nevidel!
je aj nejake info o ip 5S? nakolko rozmyslam uz aj o tom,kedze mi skoncila akcia. sice je pravda,ze cakat na "nove" by clovek mohol vecne ,ale ked je to na spadnutie tak...
v krizovej situacii ked budes potrebovat ist na net a nemas wifi si na kazdom lacnejsom telefone vytvoris wifi spot a nemas problem
cize v tomto by som skutocne problem nevidel!
je aj nejake info o ip 5S? nakolko rozmyslam uz aj o tom,kedze mi skoncila akcia. sice je pravda,ze cakat na "nove" by clovek mohol vecne ,ale ked je to na spadnutie tak...
3G alebo Cellular /4G ako má iPad do budúcna je podstatný, lebo:
1. Nie každý smartfón podporuje hotspot
2. Ak aj áno, žere to jak sviňa (a to z už tak malej kapacity, ktorú isto každý potrebuje)
3. Dosť veľa ľudí má aj tak dve simky, jednu na všetko a druhú dátovú (napr. o2 na všetko a na dáta pomaranč - tak by som si to dal aj ja, no poznám takých ľudí - keďže o2 je super, až na ten mobilný net)
4. Prečo by som mal mať napokon tablet s osekanou funkciou, bez 3G/4G? Nevidím dôvod...
Navyše tablet s wifi, tak ako mám (to vidím s odstupom času), využijem fakt akurát doma alebo inde na wifi... mimo nej je offline...
3G/4G LTE by mal byť štandard v každom tablete. Aj v tých TOP značkách. Tie všeliaké čínske a iné lacáky vedia dať 3G tablet a častokrát to majú tak, že verzia bez 3G verzia dokonca nie je; tak prečo by sa nemali inšpirovať aj TOP značky??
1. Nie každý smartfón podporuje hotspot
2. Ak aj áno, žere to jak sviňa (a to z už tak malej kapacity, ktorú isto každý potrebuje)
3. Dosť veľa ľudí má aj tak dve simky, jednu na všetko a druhú dátovú (napr. o2 na všetko a na dáta pomaranč - tak by som si to dal aj ja, no poznám takých ľudí - keďže o2 je super, až na ten mobilný net)
4. Prečo by som mal mať napokon tablet s osekanou funkciou, bez 3G/4G? Nevidím dôvod...
Navyše tablet s wifi, tak ako mám (to vidím s odstupom času), využijem fakt akurát doma alebo inde na wifi... mimo nej je offline...
3G/4G LTE by mal byť štandard v každom tablete. Aj v tých TOP značkách. Tie všeliaké čínske a iné lacáky vedia dať 3G tablet a častokrát to majú tak, že verzia bez 3G verzia dokonca nie je; tak prečo by sa nemali inšpirovať aj TOP značky??
-
- Pokročilý používateľ
lebo su to "znacky" ...tam kde obycajny vyrobca si za nejaky feature vypyta 20e , znacky si vypytaju 150e... a ked toto spravia tak ich cenovou politikou sa dostanu extremne vysoko,kde si uz kafru do vlastnych radov vyssich modelov.
podla mna hlavne preto. ja osobne mam motorolu XT 910 a mozem povedat,ze baterka pri beznom uzivani mi vydrzi 2dni skoro,co sa ip4s co som mal neda porovnat.
p.s. a hotspot vyuzivam dost casto
podla mna hlavne preto. ja osobne mam motorolu XT 910 a mozem povedat,ze baterka pri beznom uzivani mi vydrzi 2dni skoro,co sa ip4s co som mal neda porovnat.
p.s. a hotspot vyuzivam dost casto
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Jednoznacne tablet s 3G. Aky vyznam mat brat druhe zariadenie a zapinat na nom vkuse hotspot? Ja nemam tablet aby som ho mal zapnuty 5minut, ale prakticky vkuse Ved na fone sa toho co sa netu neda robit vela, a ked som mimo domu a nemam so sebou book, tak tablet vratane 3g to isti. ak kupim apple ipad mini 3g asi predam smartphone D a cisto len mobil na volanie a sms budem mat, a k tomu tablet, tak to je asi najlepsie
-
- Pokročilý používateľ
toto by som aj ja bral,ale to by som muisel najst peknu nokiu 8800