Vypatranie majitela IPcky
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Vypatranie majitela IPcky
Mne otec rozprával príbeh... Kde bolo, tam bolo. V jednej časti mesta ( Poprad - Stráže ) to funguje/valo tak, že 2 domy vedľa seba mali spoločnú studňu. Jeden starý pán sa od niekoho dopočul, že suseda, ktorá zdieľa s ním jednu studňu si ju *vraj* prepísala na seba. No čo mal starček robiť? No davaj ho skoro ráno o barlách navštíviť susedu. Zaklopal jej, nasadil si boxer na ruku, susedka rozospatá pomaly otvorila dvere, ako ich otvorila, sused rovno dŕb jej medzi oči s boxerom. ( obidvaja mali cca 80 rokov, už sú po smrti. )
AJ keď som tu nový, nedá mi nereagovať. Meno užívateľa IP adresy ti nesmie dať žiadna spoločnosť, ani známi, ani nik iný. Toto môže nariadiť iba súd! Nie je to kvôli interným pravidlám, ale je to kvôli ochrane osobných údajov. Keby ti ju dal, môže dotyčná osoba podať naňho trestné oznámenie, poprípade aj na teba a máte obidvaja vystarané a na Slovensku aj nenormálne problémy v podobe vláčenia sa po súdoch a v prípade nedokázania viny aj finančné odškodné danej osoby. Ďalšia vec: nejaká IP adresa, ktorú si napísal vôbec nemusí patriť jednej osobe. Tým chcem povedať to, čo tí písal kolegovia acikaboss a felipe25.
A uz sa pracuje na vypatrani dotycneho Len este neviem co s nim narobim, ked sa mi dostane do ruk
i7 8700K@5GHz, Asus Rog Z370-F, 16GB DDR4 2800MHz, EVGA GTX 1080Ti FTW3, 3TB HDD + 256GB SSD M2, Corsair 850W, Cooler Master ML240L RGB, NZXT 450 case...
Len aby to nebolo naopak, že otvorí dvere holohlavý a dvojmetrový namakaný chlap. A možno ťa naučí aj lietať.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja by som rovno zautocil na SIX. duralovou tycou po hlave prvemu adminovi a hned na to molotovov koktejl! co ti ma co niekto vypisovat na bazosi!
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
jaaaj kiko, vycaroval si usmev na mojej tvari!
T.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
>D mam pripravenych zopar lugerov
i7 8700K@5GHz, Asus Rog Z370-F, 16GB DDR4 2800MHz, EVGA GTX 1080Ti FTW3, 3TB HDD + 256GB SSD M2, Corsair 850W, Cooler Master ML240L RGB, NZXT 450 case...
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
killswitch napísal:ja by som rovno zautocil na SIX. duralovou tycou po hlave prvemu adminovi a hned na to molotovov koktejl! co ti ma co niekto vypisovat na bazosi!
YOU make my day !
Tibor - ako to dopadlo ?
Spoiler: ukázať