SSD ~120GB
Re: SSD ~120GB
ja som nevedel, že má takú dobrú cenu to evo. Bral by som ten čo je lacnejší z tých dvoch.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Mám 120gb 840 basic s TLC a zatiaľ som žiaden problém nezaznamenal a to prešlo cez neho už 2,3Tb (zle nastavený torrent
akykolvek torrent zapises len jediny raz, potom uz len citas. Citanie absolutne neovplyvnuje zivotnost SSD, jedine zapis ju skracuje. Citat mozes do aleluja...
akykolvek torrent zapises len jediny raz, potom uz len citas. Citanie absolutne neovplyvnuje zivotnost SSD, jedine zapis ju skracuje. Citat mozes do aleluja...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
@mp3turbo
2,3Tb sťahovalo na ssd a po dokončení sťahovania presúvalo na hdd .
čiže sa zapisovalo
Mimochodom , zajtra objednávam : http://www.edigital.sk/SSD/Samsung_EVO_ ... 62807.html
Bezkonkurenčná cena za 250gb ssd
2,3Tb sťahovalo na ssd a po dokončení sťahovania presúvalo na hdd .
čiže sa zapisovalo
Mimochodom , zajtra objednávam : http://www.edigital.sk/SSD/Samsung_EVO_ ... 62807.html
Bezkonkurenčná cena za 250gb ssd
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> @mp3turbo 2,3Tb sťahovalo na ssd a po dokončení sťahovania presúvalo na hdd .
stale nerozumiem - ty mas 2.3TB SSD ? Alebo mas akekolvek SSD na ktore si stiahol 2.3BTB dat ? Ako mozes ulozit 2.3TB dat na 256GB SSD ? Ako moze byt zle nastaveny torrent aby bez tvojho priameho vedomia a pricinenia zapisal 2.3TB dat na SSD ked proste nemas SSD s takou kapacitou ?
Proste furt nevidim 2.3TB ZAPISOV [citat mozes kolko chces] na SSD kvoli "zle nastavenemu torrentu". Kazdy torrent sa raz stiahne a potom sa uz netaha pokial ho nevymazes a nedas tahat znovu, to ale nie je zle nastaveny torrent ale sibnuty uzivatel. Akokolvek nahadzes torrenty, nedokazes stiahnut 2.3TB na SSD pretoze proste take SSD nemas - alebo mas postaveny RAID5 zo styroch 960GB M500viek ? Tak potom ano, to by slo.
Neni to nahodou tak ze mas 2.3TB dat prenesenych cez SSD ? To moze byt. Ale ako sme si povedali, je rozdiel ZAPISOVAT data a CITAT data. Kludne si kupim 256GB SSD, jedinyraz na neho zapisem 200GB torrentov a tie potom budem distribuovat do sveta cize sa budu CITAT z toho SSDcka. Mozes preniest miliardy terabajtov a tomu SSD absolutne nic nebude, zostane vo fenomentalnom stave.
PS: preniest 2.3TB dat nieco trva, a nebavime sa o hodinach ale mnohych dnoch hodne slusnou rychlostou (100MBit upload ma uz davno nevzrusuje, pre tych slabsich v matematike teoreticky prenos pri 100Mbit/s je 1080GB za den teda by si musel dva a pol dna uploadovat 100Mbitom). Zase sa mi spojenie zle nastaveny torrent prichodi nejake zvlastne, skor "uzivatel si nevsimol ze od neho tecie do sveta" alebo nieco na ten sposob
Linkovana ponuka na 256ku EVO je natolko fantasticka ze mi vyskocila penazenka. Moj sucasny 128GB ócézet Verteks IV to ma zratane.
edit : a ked sa z SSD presuva na HDD, tak zase len citas z toho SSD cize ta to zase nema co vzrusovat.
stale nerozumiem - ty mas 2.3TB SSD ? Alebo mas akekolvek SSD na ktore si stiahol 2.3BTB dat ? Ako mozes ulozit 2.3TB dat na 256GB SSD ? Ako moze byt zle nastaveny torrent aby bez tvojho priameho vedomia a pricinenia zapisal 2.3TB dat na SSD ked proste nemas SSD s takou kapacitou ?
Proste furt nevidim 2.3TB ZAPISOV [citat mozes kolko chces] na SSD kvoli "zle nastavenemu torrentu". Kazdy torrent sa raz stiahne a potom sa uz netaha pokial ho nevymazes a nedas tahat znovu, to ale nie je zle nastaveny torrent ale sibnuty uzivatel. Akokolvek nahadzes torrenty, nedokazes stiahnut 2.3TB na SSD pretoze proste take SSD nemas - alebo mas postaveny RAID5 zo styroch 960GB M500viek ? Tak potom ano, to by slo.
Neni to nahodou tak ze mas 2.3TB dat prenesenych cez SSD ? To moze byt. Ale ako sme si povedali, je rozdiel ZAPISOVAT data a CITAT data. Kludne si kupim 256GB SSD, jedinyraz na neho zapisem 200GB torrentov a tie potom budem distribuovat do sveta cize sa budu CITAT z toho SSDcka. Mozes preniest miliardy terabajtov a tomu SSD absolutne nic nebude, zostane vo fenomentalnom stave.
PS: preniest 2.3TB dat nieco trva, a nebavime sa o hodinach ale mnohych dnoch hodne slusnou rychlostou (100MBit upload ma uz davno nevzrusuje, pre tych slabsich v matematike teoreticky prenos pri 100Mbit/s je 1080GB za den teda by si musel dva a pol dna uploadovat 100Mbitom). Zase sa mi spojenie zle nastaveny torrent prichodi nejake zvlastne, skor "uzivatel si nevsimol ze od neho tecie do sveta" alebo nieco na ten sposob
Linkovana ponuka na 256ku EVO je natolko fantasticka ze mi vyskocila penazenka. Moj sucasny 128GB ócézet Verteks IV to ma zratane.
edit : a ked sa z SSD presuva na HDD, tak zase len citas z toho SSD cize ta to zase nema co vzrusovat.
Naposledy upravil/-a mp3turbo v Pi 06. Sep, 2013, 00:07, upravené celkom 1 krát.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
ak sa na ten extreme digital dá spoliahnúť, tak cena 135 za 250gb je naozaj výborná
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- xsi69
- Pokročilý používateľ
Nazdar , vo štvrtok doobeda som objednal 250gb Samsung 840 EVO .
Dorazil v piatok okolo obeda .
Cena/výkon je asi bez konkurencie .
Malé porovnanie rýchlostí s 120gb 840 basic tu : http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1074778
Malé porovnanie rýchlostí s 120gb 840 basic tu : http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 0#p1074778
uz ste niekto objednavali odtialto? http://www.edigital.sk/SSD/Samsung_EVO_ ... 62807.html
zda sa mi to nejake lacne oproti desktop verzii nema len ramcek na 3,5,kabel a redukciu na usb?
Uz dlhsi cas chcem vymenit moj HDD atoto sa zda byt najvhodnejsie riesenie
zda sa mi to nejake lacne oproti desktop verzii nema len ramcek na 3,5,kabel a redukciu na usb?
Xsi69 dakujem
xsi69 napísal:Nazdar , vo štvrtok doobeda som objednal 250gb Samsung 840 EVO .
VZDY predavam aj inde
- xsi69
- Pokročilý používateľ
Neváhaj a kupuj kým je , ceny pôjdu horepentrit66 napísal:uz ste niekto objednavali odtialto? http://www.edigital.sk/SSD/Samsung_EVO_ ... 62807.html
Presne odtiaľ som objednával a vypadalo to nasledovne : vo štvrtok som objednal a v piatok som mal doma
Z hdd na ssd - budeš mať pocit , že máš nový pc .
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak m4 128gb doma, som zvedavy (zasrate msdnaa, ze hodinu sa mi bude stahovat win??)
Steam: michalsveto