...alebo pausal, kde platis len to co prevolas
Pausal ano ci nie
Re: Pausal ano ci nie
a ty nahanas prispevky alebo co? Opakujes to co som ja uz napisal
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja ale nemam pausal..ukludni sa,nic nenahanam..
ked mas fakturu tak mas "pausal". Dobre ked uz chytas za slovicka, bavme sa o prepaid a postpaid programoch.
Prepaid = predplatenky, kupuje sa kredit za ktory volas.
Postpaid, dostavas fakturu podla programu, tu sa bavime o programe kde platis len za vyuzite/prevolane sluzby a minuty.
Alebo mi snad chces povedat, ze mas daco ine?
Prepaid = predplatenky, kupuje sa kredit za ktory volas.
Postpaid, dostavas fakturu podla programu, tu sa bavime o programe kde platis len za vyuzite/prevolane sluzby a minuty.
Alebo mi snad chces povedat, ze mas daco ine?
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
pausal v tejto oblasti je nieco fixne,tj platis fixnu sumu ..ja mam program kde neplatim fixne ..
hej chytam za slovicka,ale mozno to niekto nepochopi co si pisal,lebo spojenie "pausal,kde platis len to co prevolas " si vlastne odporuje sry za ot
hej chytam za slovicka,ale mozno to niekto nepochopi co si pisal,lebo spojenie "pausal,kde platis len to co prevolas " si vlastne odporuje sry za ot
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
nj tak treba rozlišovať čo je paušal a čo paušal,... sú paušaly kde máš napr ako v orange nejake programy a za nich platíš mesačne fixnú sumu,... alebo ako mám napr ja, že mám paušal cez maminu robotu, ktorá ma od orangu zmluvu, že majú pre firu napr odber 3000 čisiel + pre rodinných členov, a tam mám zvýhodnené hovory a SMS za 6 centov a platím len čo prevolám za mesiac.
Nie je, neplatis fixnu sumu. Hovori ti nieco program Pausal Start? Je to pausal? Je! Vola sa to pausal? Vola! Platis mesacne fixnu sumu? Neplatis! Nastuduj si a potom bud mudry ... a okrem toho, na Slovensku je zauzivane, ze ked platis na fakturu, tak mas proste pausal.Mučo Mačo napísal:pausal v tejto oblasti je nieco fixne,tj platis fixnu sumu .