Kyselinka napísal:Tou spotrebou sa opat blizime k fermi
trojan4x4 napísal:Kaslat na spotrebu, to my AMD positive neriesime
Neriesia to ti, ktorym elektrinu platia rodicia

Ja si myslím, že ľudia zbytočne riešia hlúposti, napríklad v kuchyni ide nonstop celý rok chladnička, niekto má elektrický sporák/trúbu, ohrev vody tiež niečo stojí, niekto nemá len mestkú vodu, ale aj studňovku, takže čerpadlo, aspoň 1kw, pekná veľká plazma alebo LEdka tiež niečo spapá, rôzne domáce kiná v eco režime zežerú nejaké watty, osvetlenie, podlahové kúrenie ( to je žrút, ale ozaj ), varná kanvica, mixér, mobily na nabíjačkách, wifi routre, a koniec koncov počítač a väčšinou nejaký notebook. A teraz mi povedz, aké percento z toho všetkého je to PC
Lebo ak vezmem do úvahy fakt, že s brutal šetrnou intel platformou po OC so super Nvidia kartami ktoré žerú "až" o 100W menej ako R9 280x, je človek na 350W a pažravejšia karta zožere dajme tomu 100W viac ( obrazne ), tak je to plus 100W k spotrebe PC, čo je úplne zanedbateľné... pri tom množstve spotrebičov ktoré má priemerný človek doma...
Mani napísal:Kyselinka napísal:Tou spotrebou sa opat blizime k fermi
trojan4x4 napísal:Kaslat na spotrebu, to my AMD positive neriesime
Neriesia to ti, ktorym elektrinu platia rodicia

To az tak strasne vidno na uctoch ? Aj tak by ma mrzelo ze kvoli tomu aby som sa ja mohol hrat musia rodicia priplacat

Hej, musia priplácať, ani si to nevšimnú, ale to nevadí

Najlepšie by bolo nemať žiadne PC, aby niekomu nedvíhalo dekel