R4 black-white-red rig
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: R4 black-white-red rig
Njn, ale ked uz ma window, tak nech su tie komponenty aj vidiet.
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Bedňa je normálne pod stolom, hore som ju nahodil len kvôli fotkám, takže nejaká tá decentná LEDka mi tam vôbec vadiť nebude. Určite to treba trochu nasvietiť, lebo v tom plexi je bežne viac vidieť odraz okolia než vnútro skrine.
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
jasné
myslím že moja averzia k led resp svetluškám je známa
myslím že moja averzia k led resp svetluškám je známa
- Slayerik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2013, 22:24
hmm... konečne si pokročil vyzerá to parádne, no na môj vkus si trochu veľa bielej ubral na zdroj by to chcelo ten kryt nejako do bielej spraviť
svetlo buď pásik jeden hore a dopredu, alebo skôr by som sa viacej pohral a po tých 10cm čo sa dajú strihať ich rozložiť tak aby nasvietili to čo chceš
inak paráda
svetlo buď pásik jeden hore a dopredu, alebo skôr by som sa viacej pohral a po tých 10cm čo sa dajú strihať ich rozložiť tak aby nasvietili to čo chceš
inak paráda
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Práveže mne sa to tak páči viac, každý má svoj vkus. Bielej tam chcem fakt len minimum, RAMky a záslepky úplne stačia, hlavne ak ešte aj zdroj prekryjem bielou. Skúšal som skombinovať predlžováky do bielej s červenou, ale moc to svietilo a celý zvyšok zostavy sa strácal.
Bielej som si užil dosť predtým s Alpenfohnom a Accelerom, chcel som už zmenu a Maximuska tých farebných možností veľa neponúka.
Tie strihacie LEDky by nemuseli byť zlý nápad veru, dík za tip.
@ dexterav...
Hej chápem, ja som bol doteraz na tom rovnako, len reku keď už to takto ladím do krásy... možno ma to rýchlo prejde a vyšmarím ich.
Bielej som si užil dosť predtým s Alpenfohnom a Accelerom, chcel som už zmenu a Maximuska tých farebných možností veľa neponúka.
Tie strihacie LEDky by nemuseli byť zlý nápad veru, dík za tip.
@ dexterav...
Hej chápem, ja som bol doteraz na tom rovnako, len reku keď už to takto ladím do krásy... možno ma to rýchlo prejde a vyšmarím ich.
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
slintam
je to paradne
bachni tam normalny led pas s ciernym pcb si to nastrihas ako chces a ked to zapnute nebudes chciet tak to nebudes mat
je to paradne
bachni tam normalny led pas s ciernym pcb si to nastrihas ako chces a ked to zapnute nebudes chciet tak to nebudes mat
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vyzera to dobre, pekna elegantna zostava
co sa tych LED tyka, skus RGB pasik a pohrat sa s farbami roznymi (ked dobre spravis prepinac tak to budes kludne aj za chodu moct menit)
len pozor a dobre odmastit povrch kde sa to bude lepit, mne sa zvykli strasnym sposobom odlepovat....
co sa tych LED tyka, skus RGB pasik a pohrat sa s farbami roznymi (ked dobre spravis prepinac tak to budes kludne aj za chodu moct menit)
len pozor a dobre odmastit povrch kde sa to bude lepit, mne sa zvykli strasnym sposobom odlepovat....
Steam: michalsveto
- pipo137
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Nice
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Nocua NH-D14 Black RAM: Patriot Viper Steel 2x8GB @ 3600MHz 14-16-16-16-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1500/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Sound card: Asus Xonar Essence STX Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
DESKTOP 2 MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 5x WD Red (20TB)
Smartphone: Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro
- Slayerik
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jún, 2013, 22:24
toto môžem len potvrdiť, ja som svoje prišiel a tresol hneď jak kúpil, a teraz som ich musel prichytiť kde sa dalo tými drôtikmi na káblelandrower napísal:len pozor a dobre odmastit povrch kde sa to bude lepit, mne sa zvykli strasnym sposobom odlepovat....
RGB ledky mám tiež, je to fajn keď, nastavím postupné fadeovanie niekoľkých farieb, lenže ja mám čierno-biely interiér, na tej červenej by to možno nevyzeralo veľmi dobre, keď by sa farby bili... a tiež neviem kam v R4 dať IR prijímač na ovládačku, moja arc midi R2 má hore mriežku, v pohodke môžem meniť, no R4 je viac uzavretá...
každopádne by som tam dal asi len biele a snažil sa ich riadiť cez aquaero, to by mohlo vedieť aj meniť intenzitu
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak, ak to das na aquaero ako tri samostatne vetvy tak sa to bude dat kompletnecez to regulovat vratane farieb
(myslim ze aj keby to bolo cez kanal na regulaciu ventilatora, tak to zvladne v pohode )
(myslim ze aj keby to bolo cez kanal na regulaciu ventilatora, tak to zvladne v pohode )
Steam: michalsveto
Z dôvodu časového zaneprázdnenia som nemal čas reagovať Mino85 - skvelá práca hlavne precíznosť a skombinovanie vrátane toho veľmi dlho dodávaného chladiča GPU . Čosi podobné sme majstrovali aj my https://www.facebook.com/media/set/?set ... tif_t=like - akurát bolo veľké trápenie s inštaláciou Prolimatech CPU chladiča - nejako inžinieri zabudli, že dosky nemajú rovnakú hrúbku a tak na tej Hero po inštalácii kitu sa ten krásne uvoľnene pohyboval ...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Dík za pochvalu aj za spoluprácu.
Hej, trval ten chladič, ale to sú veci na ktoré nemáme dosah, hlavne že sa podaril nakoniec. Inú možnosť som nemal než čakať, všetko iné by mi rozbilo celý koncept jak vidíš.
Ešte sa musím poobzerať po niečom z čoho by šiel spraviť kryt na zdroj, resp. celý spodok skrine. Taký asi 50 cm dlhý plastový "L" profil by mi bodol, z toho by som si vedel narezať kúsky jak potrebujem, strieknuť to a mohlo by to vyjsť. Chcel by som to spraviť tak, aby to opticky prekrylo celý spodok skrine, ale zároveň aby ten fan na podlahe zostal a nestratil účinok. Mám to už v hlave vcelku jasné jak to spraviť, len zohnať na to vhodný kus materiálu, každá rada je vítaná.
Ten montážny kit na Megahalems plával aj mne na doske, ale keď som nahodil pasív, tak už to ten prítlak zafixoval, neriešil som.
Každopádne na Secufirm sa nič nechytá, už mi prešlo XY kitov aj od kvalitných značiek cez ruky a každý jeden mal nejakú tú muchu, okrem Noctua. Hlavne u väčšiny nie je spona ponad základňu spojená s chladičom, takže treba naraz steľovať pasív na miesto aj triafať sponu so skrutkami. Kým to človek trafí, tak chladič si trochu zapláva na paste po IHS, čo asi nerobí dobrotu a hlavne je to na nervy ak sa to nahadzuje priamo v skrini, čo som sa ja napindal keď som montoval K2 svojho času. U Noctua to človek nahodí jak jeden celok a chladič dosadá presne na svoje miesto ešte než sa dotkne pasty. Nehovoriac o tom, že v pohode to obslúži aj jednou rukou. Až keď človek skúsi niečo iné, tak zistí na čo všetko v Noctua mysleli. Tuším len Phanteks to má rovnako, ale tam to vyzerá na poctivú kopírku Noctuáckych výkresov.
Pekný build, po dlhom čase u vás niečo na vzduchu bez béžovej, nezvyk.
Tie lepky nie sú moja šálka kávy, malé strieborné ROG logo na stred dvierok by vyzeralo oveľa luxusnejšie podľa mňa. Niečo jak tie vaše tichepc ikonky čo lepíte na zostavy. Ale keď to holt chce zákazník... ináč super. Tie UltraSleek fany sú OK? Možno sa mi niekedy zíde niečo úzke, tak aby som bol v obraze. Čítam na nich celkom dobré ohlasy.
Hej, trval ten chladič, ale to sú veci na ktoré nemáme dosah, hlavne že sa podaril nakoniec. Inú možnosť som nemal než čakať, všetko iné by mi rozbilo celý koncept jak vidíš.
Ešte sa musím poobzerať po niečom z čoho by šiel spraviť kryt na zdroj, resp. celý spodok skrine. Taký asi 50 cm dlhý plastový "L" profil by mi bodol, z toho by som si vedel narezať kúsky jak potrebujem, strieknuť to a mohlo by to vyjsť. Chcel by som to spraviť tak, aby to opticky prekrylo celý spodok skrine, ale zároveň aby ten fan na podlahe zostal a nestratil účinok. Mám to už v hlave vcelku jasné jak to spraviť, len zohnať na to vhodný kus materiálu, každá rada je vítaná.
Ten montážny kit na Megahalems plával aj mne na doske, ale keď som nahodil pasív, tak už to ten prítlak zafixoval, neriešil som.
Každopádne na Secufirm sa nič nechytá, už mi prešlo XY kitov aj od kvalitných značiek cez ruky a každý jeden mal nejakú tú muchu, okrem Noctua. Hlavne u väčšiny nie je spona ponad základňu spojená s chladičom, takže treba naraz steľovať pasív na miesto aj triafať sponu so skrutkami. Kým to človek trafí, tak chladič si trochu zapláva na paste po IHS, čo asi nerobí dobrotu a hlavne je to na nervy ak sa to nahadzuje priamo v skrini, čo som sa ja napindal keď som montoval K2 svojho času. U Noctua to človek nahodí jak jeden celok a chladič dosadá presne na svoje miesto ešte než sa dotkne pasty. Nehovoriac o tom, že v pohode to obslúži aj jednou rukou. Až keď človek skúsi niečo iné, tak zistí na čo všetko v Noctua mysleli. Tuším len Phanteks to má rovnako, ale tam to vyzerá na poctivú kopírku Noctuáckych výkresov.
Pekný build, po dlhom čase u vás niečo na vzduchu bez béžovej, nezvyk.
Tie lepky nie sú moja šálka kávy, malé strieborné ROG logo na stred dvierok by vyzeralo oveľa luxusnejšie podľa mňa. Niečo jak tie vaše tichepc ikonky čo lepíte na zostavy. Ale keď to holt chce zákazník... ináč super. Tie UltraSleek fany sú OK? Možno sa mi niekedy zíde niečo úzke, tak aby som bol v obraze. Čítam na nich celkom dobré ohlasy.
- kovinator
- Používateľ
Akrylove sklo sa d pod teplom tvarovat cize to skus tiez sa na to chystam z toho sa vacsinou robia psu covery
- mino_85
- Pokročilý používateľ
Jaj ohýať, to ma nenapadlo, dík. Len či by to šlo tak presne ohnúť, rovnú čiaru.
Asi to treba prezízne nahriať, čo? Uvídím čo sa nájde a niečo už vymyslím, nechcem to tak nechať.
Asi to treba prezízne nahriať, čo? Uvídím čo sa nájde a niečo už vymyslím, nechcem to tak nechať.
- kovinator
- Používateľ
Podla neakeho stola alebo coho neviem presne ako to ohybali ale urcite na to staci teplovzdusna pistol