Hry, ktore ma bava, si nekupujem ako digital download, chcem mat aj krabicku a medium.
ale aj v pripade, ze by ma to stalo len 24e, tak aky vyznam ma, ked si kupim napr lod za 100e? Ked ju budem moct aj tak ziskat v hre?
Pretoze keby cela hra bola len o jednej lodi, tak je to o nicom, musia dat moznost ludom mat aj ine lode. Uz vidim ako v nejakej misii v kampani budem lietat so stihackou za 24e a pritom tam bude treba bombarder. Ktory ale nemam , lebo som si ho za dalsich 100e nekupil. Do stihacky tym padom nenalozim bomby a kvoli tomu misiu nikdy uspesne neprejdem.

Naco davat 100e, ked si v hotovej hre kupim tu istu lod za virtualne herne peniaze, ktore ma nic nestoja? Len aby som s nou mohol 10 minut lietat v alpha verzii kusocku vesmiru s milionom bugov (ktore tam isto budu, lebo alpha verzia) rok pred vydanim hry? To mi za to vobec nestoji, pretoze za ten rok sa toho este kopa zmeni.
Alebo ze by predsa len prekvapili a ma tento novy modul to aj nejaku kampan s nejakym dejom? Nechce sa mi verit.
Nechapem celkom takyto system, pretoze to kludne mohli spravit tak, ze by taketo alpha testy vydavali zadarmo, ako boli kedysi betaverzie...pretoze je to defakto to iste. A kto chce hru podporit, beztak ju podpori, pretoze je to hardcore fan, aj keby to nepodmienovali nakupom lodi alebo modulov na beta-test. Sak ludia do toho sypali prachy dlho pred tym, nez vobec mali naprogramovany prvy asteroid vo vesmire.
Co ked si to chcem zo zvedavosti len odskusat, ako mi to pobezi? Pretoze beztak tam neni co robit, ani co hrat, nakolko je to alpha verzia. Nemam sancu bez platenia. Gratulujem, nenazraty Roberts....
Mam velmi rad vesmirne simulatory (starlancer, freelancer, darkstar one, freespace 1 a 2 + babylon 5 a rozne ine mody do freespace 2 mam prejdene XY krat), ale tymto ma neskutocne seru.