Zimná bunda
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Zimná bunda
zrovna dnes som si v ciernej objednal toto http://www.esprit.eu/menswear/jacketsco ... E2G034_154
chyba tam popis, ten mi na poziadanie poslali:
chyba tam popis, ten mi na poziadanie poslali:
Spoiler: ukázať
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
trochu mimo jeho rozpocet
inak northfinder mozem len odporucit, mam od nich zimnu budnu, uz ma svoje roky ale stale ako nova(ani trochu nebledne a to ju perem 3x za zimu), nic sa netrha a to sa spravam k veciam jak h*vado . Aj ked je -5 tak mi pod nou staci kratke tricko, ale tiez stala cez 120e. Kamos za ten cas vystriedal 5 bund po odhad 60e, vyhodene peniaze podla mna.
inak northfinder mozem len odporucit, mam od nich zimnu budnu, uz ma svoje roky ale stale ako nova(ani trochu nebledne a to ju perem 3x za zimu), nic sa netrha a to sa spravam k veciam jak h*vado . Aj ked je -5 tak mi pod nou staci kratke tricko, ale tiez stala cez 120e. Kamos za ten cas vystriedal 5 bund po odhad 60e, vyhodene peniaze podla mna.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Ja sa trochu votriem do témy, tak isto potrebujem bundu na zimu. Viete mi poradiť nejaký shop, poprípadne model ?
zatiaľ pozerám po niečom takomto :
http://www.salewa.cz/product/bundy/teto ... muzi+bunda
Cenovo by som bol najradšej okolo tých 200e keby bolo.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Softshell je fajn proti vetru, ale husty dazd/snezenie nie je moc ok, lebo ti navlhne.
Krutibrko : Salewa ma dobre vyrobky, urcite tym nic nepokazis. V tom rozpoctne uz sa da zohnat bunda s gore-texom, isiel by som do toho.
Mam Adidas bundu s gore-tex, nie je hruba, ma vyberatelne futro, neprefukne ju a ked pod to dam este mikinu tak som celu zimu v pohode. Normalne stoji dakych tusim okolo 300-350e, ja som ju vychytal v akcii za 150e. Treba hladat, urcite najdes.
Krutibrko : Salewa ma dobre vyrobky, urcite tym nic nepokazis. V tom rozpoctne uz sa da zohnat bunda s gore-texom, isiel by som do toho.
Mam Adidas bundu s gore-tex, nie je hruba, ma vyberatelne futro, neprefukne ju a ked pod to dam este mikinu tak som celu zimu v pohode. Normalne stoji dakych tusim okolo 300-350e, ja som ju vychytal v akcii za 150e. Treba hladat, urcite najdes.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Realita dnesnej doby - mlatit slamu 2 dni na fore namiesto toho, aby som zdvihol zadok a siel si nieco kupit. BTW dnes je black friday, ak nerobi problem nakup zo zahranicia, preklikaj si zahranicne eshopy.
OFF: ta kozenka je ako z Fallout 2
Pc: Ryzen 5 7600 + Noctua U12A, Gigabyte B650M GAMING X AX, Kingston FURY 32 GB KIT DDR5 6 000 MHz CL32 Renegade, Nvidia RTX 4080 Super FE, SSD Samsung 960 EVO 1TB, Inter-Tech IM-1 Pocket + Asus LOKI 1000W + Gigabyte M28U, Win 11, CZC Trickstster, Keychron Q1Pro, FiiO E07K Andes + BOSE QC35 / Shure SRH 840 / Philips Fidelio X2HR / Sennheiser IE 80 + Qnap 251 - 8G
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
a po 3 mesiacoch by aj vyzerala rovnako opotrebovane
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
http://www.celio.com/ vcera som si tu v avione kúpil super zimný kabát, ale ako fakt, postav sa zo stoličky a chod si vyskúšať. Zim. bunda sa nekupuje na 1 rok, treba to vyskúšať
Veď jasné pôjdem. Ja som chcel vlastne vedieť ako by sa spraval ten material na tej "koženke" v zime
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Vidim ze niesom jediny koho rodine absencia kabatu neda spavat uz mesiac nic ine nepocuvam kolko krat idem mamku pozriet len ze uz mas kabat?!" .
nieco musim poobzerat tiez ale radsej v kamennom to treba skusat si myslim.
nieco musim poobzerat tiez ale radsej v kamennom to treba skusat si myslim.
Veď to sa obavám, že mi to nesadne alebo tak lebo strih môže byť rôzny... Viem že 14 dni mám právo odstúpiť od zmluvy ale to by som bol mesiac bez kabáta
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ked sa odmeras a nie su uplne lavy, tak sa do velkosti v pohode trafis aj cez internet. Problemom kamennych obchodov je vacsinou az zalostne slaby sortiment.
Pred rokom som potreboval vymenit staru zimnu bundu. Tak som trochu pozrel na nete, objavil som esprit.eu a zapacil sa mi tam jeden kabat. Ale tiez som nevedel aku velkost mi treba...a prave som tak na hranici medzi L a XL. No tak som pochodil snad vsetky nakupne centra v Prahe, kde mali Esprit. Tak v prvom mali na vyber zo 4 kabatov, v druhom z 3, v jednom len 2 a takto dalej...a samozrejme vyssie ceny. Na internete samozrejme tak 20 kabatov na vyber a nejake ze dodat na predajnu na vyskusanie to vobec nie. No ale tak trochu som si poskusal a vlastne som na nic neprisiel.
Tak som si cez internet objednal XL a som spokojny. Keby som si zobral L, pravdepodobne by mi to bolo male. No to XL mi je v niektorych miestach volnejsie...ale medzi tym velkost nerobia.
Na jar som si bral taku tenk bundu, XL, sedi perfektne.
Vcera som si objednal tu paperku. Tiez XL, tak som zvedavy.
Pred rokom som potreboval vymenit staru zimnu bundu. Tak som trochu pozrel na nete, objavil som esprit.eu a zapacil sa mi tam jeden kabat. Ale tiez som nevedel aku velkost mi treba...a prave som tak na hranici medzi L a XL. No tak som pochodil snad vsetky nakupne centra v Prahe, kde mali Esprit. Tak v prvom mali na vyber zo 4 kabatov, v druhom z 3, v jednom len 2 a takto dalej...a samozrejme vyssie ceny. Na internete samozrejme tak 20 kabatov na vyber a nejake ze dodat na predajnu na vyskusanie to vobec nie. No ale tak trochu som si poskusal a vlastne som na nic neprisiel.
Tak som si cez internet objednal XL a som spokojny. Keby som si zobral L, pravdepodobne by mi to bolo male. No to XL mi je v niektorych miestach volnejsie...ale medzi tym velkost nerobia.
Na jar som si bral taku tenk bundu, XL, sedi perfektne.
Vcera som si objednal tu paperku. Tiez XL, tak som zvedavy.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ja som dnes preklikaval Salewa. Jedna sa mi tam paci, tak som zacal hladat, kde sa to da kupit. Po 2 hodinach stuchania do googla je vysledok taky, ze na Slovensku nikde, snad z CR sa to da objednat. No peklo
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
skus pozriet tu. kvalitky. http://fjallraven-obchod.sk/kategoria/1/1/bundyKrutibrko napísal:Ja sa trochu votriem do témy, tak isto potrebujem bundu na zimu. Viete mi poradiť nejaký shop, poprípadne model ?