Takze myslite, ze sa ta poziadavka na vykon nebude zvysovat?
Ked som kupoval zaciatkom roka 2006 Enermax so 485W bol to dostatocne vykony zdroj s rezervou.
Zaciatkom roku 2013 uz bol naozaj slaby.
Ten Seasonic ma zaruku 7 rokov, tak by som bol rad, ak by som ho o rok-dva nemusel menit za silnejsi.
Aky zdroj do zostav?
Re: Aky zdroj do zostav?
V com je lepsi ten Super Flower?
Seasonic ma dlhu zaruku a je vychvalovany v recenziach.
Seasonic ma dlhu zaruku a je vychvalovany v recenziach.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
a prečo bol 485W zdroj slabý a zrovna enermax, takisto sa sťažovať po 7 rokoch ...smoke2 napísal:Takze myslite, ze sa ta poziadavka na vykon nebude zvysovat?
Ked som kupoval zaciatkom roka 2006 Enermax so 485W bol to dostatocne vykony zdroj s rezervou.
Zaciatkom roku 2013 uz bol naozaj slaby.
Ten Seasonic ma zaruku 7 rokov, tak by som bol rad, ak by som ho o rok-dva nemusel menit za silnejsi.

možno 90% súčastných zostáv v loade nežerie ani 350W
bez OC nemôže mať problém ani s tým čo je v mojom podpise
problém skorej vidím v morálnej zastaranosti
Spoiler: ukázať
Neviem aku mas grafiku
A preco mas potom 1kW Seasonic?
Aky myslis, ze bude trend?
Nerad by som kupil drahy zdroj s tym, ze za 2 roky ho budem musiet menit, kvoli slabemu vykonu...
Neviem, ci ten rozdiel 24€ za to stoji.

Nerad by som kupil drahy zdroj s tym, ze za 2 roky ho budem musiet menit, kvoli slabemu vykonu...
nedas si povedat a myslim ze s tym uz my nic nenarobime. x ludi ti tu povedalo ze pokial sa nechystas na multigpu riesenia tak ti staci 650w bohate. Pochybujem ze do piatich rokov, kedy aj tak zdroj obmenis, budes zrazu potrebovat 850W zdroj na single-gpu zostavu.
ty si predal v podstate fungujuci 650w velmi kvalitny zdroj za par supek, o ktorom vies ze nepiska a nic mu neni a mohol ti este jednu generaciu pc potiahnut uplne s prehladom. Terat kupis nejake 850w hovado ktore pri totalnom peaku zatazis na 30-40% za kopu prachov. Ale co uz
. A davaj si pozor aby ti nepiskali cievky pri seasonicu ako mne pri P-660.
ty si predal v podstate fungujuci 650w velmi kvalitny zdroj za par supek, o ktorom vies ze nepiska a nic mu neni a mohol ti este jednu generaciu pc potiahnut uplne s prehladom. Terat kupis nejake 850w hovado ktore pri totalnom peaku zatazis na 30-40% za kopu prachov. Ale co uz

- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pretože ja som tých 10% čo im 500W zdroje nestačísmoke2 napísal:Neviem aku mas grafiku![]()

Rozmyslel som si to.Zubesuch napísal:nedas si povedat a myslim ze s tym uz my nic nenarobime. x ludi ti tu povedalo ze pokial sa nechystas na multigpu riesenia tak ti staci 650w bohate. Pochybujem ze do piatich rokov, kedy aj tak zdroj obmenis, budes zrazu potrebovat 850W zdroj na single-gpu zostavu.
ty si predal v podstate fungujuci 650w velmi kvalitny zdroj za par supek, o ktorom vies ze nepiska a nic mu neni a mohol ti este jednu generaciu pc potiahnut uplne s prehladom. Terat kupis nejake 850w hovado ktore pri totalnom peaku zatazis na 30-40% za kopu prachov. Ale co uz. A davaj si pozor aby ti nepiskali cievky pri seasonicu ako mne pri P-660.
Necham si X-650 a v pripade potreby sa da vzdy predat.
Ta zostava bude brat max. okolo 500W, takze je tam bohata rezerva a zdroj bude este v zatazi s idealnou ucinnostou.
Vdaka