Čo poviete na túto grafiku?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 23. Máj, 2013, 20:36
Re: Čo poviete na túto grafiku?
Tak to je pekná blbosť,ak je nejaký problém,tak na 99% je medzi stoličkou a kompom.Mám v pc karty aj od AMD aj od NVidie a musím povedať,že v poslednej dobe som mal viac problémov s NVidia ovládačmi,ani nie tak pri sebe,ale pri ľudoch ktorým som robil zostavy s GTX kartami.Podotýkam,ja mám v jednom pc CF 2xHD6870 od GB,v druhom R9 270X Toxic , treťom MSI GTX760 Gaming a v štvrtom staručkú GTX 260 od Asus. Takže naozaj niesom zaujatý pre nejakú konkrétnu značku,typ atd. Vieš koľko som sa napočúval blbostí o problémoch s CF,Sli a celkove multi gpu zapojeniach ? Koľko som počul blbostí,čo to žerie,aké je to nestabilné atd. ? Večne počúvam akú má AMD spotrebu,aké má na p..u ovládače,ale od tých istých ľudí,ktorý mi povedia,že chcú do zostavy výkonnú 4GB gpu GT640,lebo to má 4GB vram.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Už iba jedna vec. Vám,ktorý ste zažratý pre zelenú,ked má AMD horšie teploty,spotrebu atd,tak to Vás počuť aj v Mexiku.Zrazu ked sa objavý karta od AMD,ktorá Vám nakopne zadky,tak zabudnete na problémi ktoré ste mali ešte včera s ovládačmi pri hrách.A iba taká drobnosť,tých problémov bude pri NVidiách pribúdať,skúste hádať prečo ?
Aj kebyze je karta od nvidie drahsia o 100 e a bude mat rovnake provozne vlastnosti spotrebu aj vykon tak kupim nvidiu kvoli softwarovej podpore a hlavne proto ze je to nvidia nikdy som nemal AMD a ked som videl ake problemy s tym maju znami tak som zabudol ze nejake AMD je. Pre mna je vyrobca grafik len jeden "monopol" nvidia ale to som OT
vsetko zavisi od neho a od rozlisenia v ktorom bude hrat pouzivat grafiku
vsetko zavisi od neho a od rozlisenia v ktorom bude hrat pouzivat grafiku
-
- Používateľ
ako vravím,mám gpu od obidvoch výrobcov a nemôžem povedať zlé slovo ani na jedného,všetko je to na užívateloch,prípadne pri nových hrách na optimalizácii-škoda,že rovnaká situácia nieje aj pri cpu
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja hlasujem za nereferencnu 290.
cena/vykon nie je o com.
cena/vykon nie je o com.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
tak isto som tiez za
a k tym ovladacom, ja som nikdy nemal problem ani pri amd-ati ani nvidii
-
- Používateľ
kua,žeby to bolo tým,že vieš čo robíš ?rix_o napísal:tak isto som tiez za
Taktiež som za nereferenčnú R9 290 (bez X), najlepší pomer cena výkon medzi highendom.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Ja som presiel od nvidia k amd (stredna trieda) zobral msi 270x gaming. som spokojny, a velmi prekvapeny z ticheho chladica.
Tie chladice su fakt dobre, a daju sa vyborne regulovat otacky. A priplacat si 50 euro za obdobnu nvidiu ktora rychlejsia o 3fps sa mi zdalo neekonomicke
Tie chladice su fakt dobre, a daju sa vyborne regulovat otacky. A priplacat si 50 euro za obdobnu nvidiu ktora rychlejsia o 3fps sa mi zdalo neekonomicke
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Dík za názory a rady.
ZOSTAVA: /MB:/ MSI Mpower MAX /CPU:/Intel® Core™ i7-4770K Processor
(8M Cache, up to 3.90 GHz) /RAM:/Kingston 16GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Na'Vi Edition/VGA:/ NVIDIA® MSI GTX 780 Lightning /HDD:/WD Caviar BLACK 1TB/SSD:/Force Series™ GT 120GB /PSU:/AX760i Digital ATX Power Supply — 760 Watt 80 PLUS® Platinum /MONITOR:/EIZO® EV2436W/CASE:/Special Edition White Graphite Series™ 600T /KEYBOARD:/Logitech® G15/MOUSE:/Logitech® G700s
(8M Cache, up to 3.90 GHz) /RAM:/Kingston 16GB DDR3 1600MHz CL9 HyperX Na'Vi Edition/VGA:/ NVIDIA® MSI GTX 780 Lightning /HDD:/WD Caviar BLACK 1TB/SSD:/Force Series™ GT 120GB /PSU:/AX760i Digital ATX Power Supply — 760 Watt 80 PLUS® Platinum /MONITOR:/EIZO® EV2436W/CASE:/Special Edition White Graphite Series™ 600T /KEYBOARD:/Logitech® G15/MOUSE:/Logitech® G700s